Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gyengeség lehet a szülés jele?

Gyengeség lehet a szülés jele?

Figyelt kérdés
kb két hete vagyok gyenge kicsit feszültebb néha fáj a hasam alja megy a hasam már az étvágyam sem a régi,lehet a meleg de az is kifáraszt ha kimegyek az udvarra,pedig nem voltam ilyen soha 38 hkm
2014. júl. 15. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
szülés elött nekem rengeteg energiám volt, mondta is anyosom, ha igy be vagyok zsongva, és dolgozok 40 hetesen a kertben, mint egy robot, akkor szülni fogok hamarosan..na 2 napra rá meg is született a fiam.
2014. júl. 15. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem inkább a meleg. én is hulla fáradtnak érzem magam 3 hete, mégis a 41. hetet nyaldosom lassan :( bár az első hozzászólóra reagálva: fáradtságom ellenére főzök, kapálok ezerrel és az sem segít :)
2014. júl. 15. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
huha, akkor nálatok a napokban baba lesz :)))
2014. júl. 15. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
igen, nekem elvileg pénteken megindítják, ha addig nem jön ki. ez volt életem leghosszabb kéthete :)
2014. júl. 15. 18:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Hat akkor már nem tudom mit gondoljak:)
2014. júl. 15. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
mennyit híztál? én 20 kg felett. érhető ha kicsit lassabbnak és fáradtabbnak érzem magam, főleg a melegben, ennyi pluszt cipelni :(
2014. júl. 15. 18:23
 7/7 A kérdező kommentje:
52kg keztem most 69kg vagyok
2014. júl. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!