Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után nektek meddig...

Szülés után nektek meddig fájt és meddig nem emeltetek?

Figyelt kérdés

10 nap telt el szülés óta mikor rosszul allhattam fel ágyból a babát tartva és belefájdult odalent

Nem volt elvileg serulesem csak gát mögött felületi és 2 öltés.

Az el szakadhat 10 nap után?

Mivel volt csaszarom is és ott varratot komolyabb dolgok után ki szedik 10 napra rá így nem hinném h elszakadhat de azért kétségeim is vannak…

Volt utána ülve elfordultam és a gátat mintha kifeszítettemvolna kitekeredéskor beleszurt

Amit elrontok hogy házimunkát elvégzem 1 héttel szülés után

Fitt vagyok de védőnő is letolt h kiszakadhat a méhem

Csak hat nem jókedvembe csinálom meg az a helyzet van kisgyerekem is akit el kell látni stb

Szinten kisgyerekem egyszer meg kellett emelnem hisztéria miatt és meg néztem is milyen jól emeltem szinte nem is ment hasra terhelés se lent nem éreztem meg akkor voltam 12 nappal szülés után

Viszont 1 órára rá fájni kezdett a huvelyem és mintha ki akarna szakadni

Lehet ebből bajom vagy placebo vagy normális ez ilyenkor?

Nektek milyen tapasztalatotok volt ezzel?

2022. máj. 1. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal emeltem, mivel a gyereket el kell látni. 6 hétig fájt kB. Volt, hogy annyira, hogy azonnal el kellet fekudjek.

Természetesen szültem.

2022. máj. 1. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj vissza a kórházba és nézesd meg. Egyébként a 6 hét gyerekágy a regenerálódásra van. Idősebb korodban nagyon bánni fogod, ha most túlhajtod magad. Védőnőnek igaza van!
2022. máj. 1. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet a régi császárheggel van gond.
2022. máj. 1. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem fàjt màs, csak az aranyerem. Szerencsère nem volt sèrülèsem.

Viszont majdnem 6 hèttel szülès utàn költözködès utàn megemeltem egy nehèz dobozt es ùgy èreztem mintha elcsùsztak volna a belső szerveim. Doki nem.làtotta semmi nyomàt, èn ùgy èrzem hüvelyi sèrvem lett (evek teltek el azòta)

2022. máj. 2. 00:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Én már a császármetszés estéje óta emelgetem,cipelem a 4kilós babám,de muszáj. Most lesz 2hete hogy szültem,hát remèlem normálisan gyógyul ettől.

Van egyáltalán,aki nem emeli a babáját a gyerekágyi időszak alatt?

2022. máj. 2. 06:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A kicsit mindenki emeli. Inkább a nagyobb emelése a probléma. Ahogy hazajöttünk a kórházból a férjem 2 hétig itthon volt. Addig ő intézte a 3 éves nagylányt. Az elsőt simán szültem, a 2. császár lett.
2022. máj. 2. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!