Milyen játékok, bútorok és egyéb dolgokat szükséges feltétlen megvásárolni egy újszülött babának?
Cumit neeee
Tudod te milyen nehez leszoktatni oket majd ovis korban???
Nem mi!
Nem minden baba igényel cumit. De ha azt akar venni neki akkor vegyen. Miért kell bele szólni?
Mindenki tiltakozik a cumitól. Minden védőnő ellenzi és sok kórházba se lehet még csak a táskába se nem hogy a gyerek szájába.
Én se akartam adni a gyerekemnek. De pl napközbem amúgy sem kell neki csak alváshoz. Ez nyugtató nekik.
Majd ő eldönti mit szeretne 21es. Mindennek van előnye és hátránya. De hadd döntse már el a kérdező mit akar. Köszi
Mi az a "tevékenység központ"?
A cumi szerintem pont olyan, hogy ha nem veszel, nem fogod megtudni, hogy elfogadná-e. Én azért akartam kerülni, mert nem akartam, hogy csak cumival tudjon aludni, és 5 percenként kelljen visszamennem, hogy fölszedjem, ha álmában elejti. Ebből a szempontból praktikusabb az ujjszopás, az önálló tevékenység. A leszoktatáson nem izgulok, nem láttam még ujjszopó felnőttet.
Szerintem is könnyebb a cumirol leszoktatni, mi első körben már csak alváshoz adtuk, aztán azt is elhagyta
Barátnőm három éves gyereke megállás nélkül az ujját szopja, képtelenek leszoktatni, amint hátat fordítanak neki, újra a szájában. Nem csak alváshoz.
Amúgy egy kb fél éves gyerek már simán magának berakja a szájába a cumit, nem az van hogy üvölt, hogy nem találja. Ettől függetlenül mindenki ahogy jónak látja, de néhányan itt olyan dolgokat írnak (tapasztalat nélkül) ami nem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!