Mivel és hogyan mentetek szülni, ha nektek meg párotoknak sincs autója, vagy autó jogsija?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 17:37
1/12 anonim válasza:
ezt minden héten megkérdezi valaki??!
2/12 anonim válasza:
Minden héten? Talan tegnap vagy max azelőtt volt legutóbb.
3/12 anonim válasza:
Akkor otthon szülsz.
Na szerinted mégis hogyan?!
5/12 anonim válasza:
Ismerős, rokon, barát, szomszéd
Taxi
Mentő, ha kell
6/12 anonim válasza:
"Rosszabb esetben mentő…"
Miért lenne rosszabb eset?
Mindkettőnknek van jogsija, autó is van, a kórház meg 40 km-re. Elfolyt a magzatvíz, hívtunk mentőt, én elrendeztem a nagyobbik gyereket, összeszedtem a cókmókot és mentem utánuk.
7/12 anonim válasza:
Használd itt a keresőt, sokszor fel lett téve ez a kérdés
8/12 anonim válasza:
Olvasva az ilyen idióta kérdéseket, nem is tudom, hogy 50-60 éve, amikor még ritka volt, hogy egy fiatal házaspárnak autója legyen, hogyan oldották meg.
Ja, ők nem voltak ilyen szánalmasan ügyefogyottak, és taxit vagy mentőt hívtak!
9/12 anonim válasza:
A mentő a legjobb ilyenkor, ha nincs saját, mivel az gyorsabban beér, mint a taxi, nem kényelemből, meg ilyesmi, mielőtt valami rosszindulatú be akarna támadni, hanem a biztonság kedvéért, de remélem nem kell magyarázni igazából....
10/12 anonim válasza:
Nekem este fél 12-kor elfolyt a magzatvíz minden előjel nélkül a 39.héten, mentőt hívtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!