Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ebből baba lesz...

Szerintetek ebből baba lesz még ma?

Figyelt kérdés

Reggel felkeltem és azt éreztem, hogy tök nyálkás vagyok ott lent ( kb mint aki be van nedvesedve ), bocsánat de ezt máshogy nem tudom megfogalmazni... Ez átlátszó volt, aztán pisi után távozott belőlem ugyanúgy ilyen nyálkás, kissé véres-rozsaszines dolog. És azóta kb minden pisinel távozik ilyen nyálkás dolog, gondolom ez lenne a nyakdugo, csak nálam nem egészben megy el? 🤷🏻‍♀️

Aztán lassan jött hozzá alhasi fájdalom is, ami vissza vissza tér. Van benne valamiféle rendszer is, kb 10 perces és 30-40 mp-ig tart. Bőven birhato, de néha le-le guggolok hogy enyhuljon vagy hamarabb végig menjen rajtam.

Dúlával fogok szülni, írtam is neki, O mondta, hogy továbbra is tájékoztassam miujsag.

Szerintetek? Ti mit gondoltok? Nekem gyanús, hogy ez nem csak joslofajas, de első baba, így eléggé tapasztalatlan vagyok.

Bocsánat előre is, ha túlságosan is reszleteztem mi történik, de máshogy nem tudom elmondani 😬

2022. ápr. 15. 11:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már olyan, hogy kb 3 óráig rendszeresen jöttek fajások, még a víz is levert... Elmentem zuhanyozni meleg vízzel, se nem erősödött se nem gyengült aztán egyszer csak elmúlt. Én is 38 hetes vagyok. 😇
2022. ápr. 15. 17:16
 12/21 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, azért azt hozzáteszem, hogy nekem egyáltalán nem voltak jóslófájásaim az igazi vajúdás előtt, így nem tudom, milyen az. Nekem csak néha volt haskeményedésem, de az nem olyan volt, mint amit itt a többiek leírnak. Nekem amikor ezek a 'fájások' jöttek, abból szülés lett. :)
2022. ápr. 15. 17:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező?
2022. ápr. 15. 17:26
 14/21 A kérdező kommentje:
#13 Már kibogtem magam mert olyan szerencsetlennek érzem magam, hogy nem halad semerre a dolog, csak reggel óta le fel járkálok és 5 percenként próbálom elviselni a fájást. Nekem fura, hogy ez nem marad abba de nem is halad előre. Már totál elfáradtam, amúgy sem aludtam jól és nem tudom, ha ez felerősödik, hogy fogom kibírni még a nehezèt.
2022. ápr. 15. 19:18
 15/21 anonim ***** válasza:

ne aggódj, fogod bírni. ☺️

nekem szerdán 9kor kezdett szivárogni a magzatvíz és csütörtök délután lett meg a baba. szerda 11kor mentem be a kórházba, onnantól nem aludtam semmit gyakorlatilag, de olyan adrenalin löket maga a vajúdás, hogy nem éreztem fáradtságot.

kitartást! nemsokára a kezedben lesz a kis csöppséged ❤️☺️

2022. ápr. 15. 19:21
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon áterzem kérdező, két ilyen szülesem is volt. Ez sajnos napokig elhúzódhat, sőt meg is állhat hosszabb időre. Pihenj amennyit tudsz. Ha megállna a dolog akkor pedig foglald le magad, csinálj valamit amire később semmi időd nem lesz, fogd fel még utolsó nyert időnek. Ez teljesen normális folyamat, olvass utána a neten a vajúdás "látens szakasz"-ának, vannak szülések, ahol ez elhúzódik. Hidd el ha szülésre kerül sor, lesz rá erőd, akkor is ha előtte egy hétig azt érzed már elfogyott.
2022. ápr. 15. 20:17
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Miujsag?
2022. ápr. 16. 07:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Lett baba aznap? :)
2022. ápr. 19. 15:03
 19/21 A kérdező kommentje:
#18 igen, vagyis igazából másnap hajnalban 5-kor megszületett 18 óra vajúdás után. 😬😊
2022. ápr. 19. 23:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Remélem mindketten jól vagytok!! Örülök neki!! 😊
2022. ápr. 20. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!