Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ebből baba lesz...

Szerintetek ebből baba lesz még ma?

Figyelt kérdés

Reggel felkeltem és azt éreztem, hogy tök nyálkás vagyok ott lent ( kb mint aki be van nedvesedve ), bocsánat de ezt máshogy nem tudom megfogalmazni... Ez átlátszó volt, aztán pisi után távozott belőlem ugyanúgy ilyen nyálkás, kissé véres-rozsaszines dolog. És azóta kb minden pisinel távozik ilyen nyálkás dolog, gondolom ez lenne a nyakdugo, csak nálam nem egészben megy el? 🤷🏻‍♀️

Aztán lassan jött hozzá alhasi fájdalom is, ami vissza vissza tér. Van benne valamiféle rendszer is, kb 10 perces és 30-40 mp-ig tart. Bőven birhato, de néha le-le guggolok hogy enyhuljon vagy hamarabb végig menjen rajtam.

Dúlával fogok szülni, írtam is neki, O mondta, hogy továbbra is tájékoztassam miujsag.

Szerintetek? Ti mit gondoltok? Nekem gyanús, hogy ez nem csak joslofajas, de első baba, így eléggé tapasztalatlan vagyok.

Bocsánat előre is, ha túlságosan is reszleteztem mi történik, de máshogy nem tudom elmondani 😬

2022. ápr. 15. 11:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hol tartasz, hanyadik héten.

Egyebkent nekem ez a 36.héttől a szülésig (39+5) vegigkísért. Ez még semmire nem ad jelet.

2022. ápr. 15. 11:38
 2/21 anonim ***** válasza:
69%
Nekem kitartó, 5 perces iszonyatos derék fajasokkal indult a dolog, nyakdugo egyáltalán nem tavozott, 5:45kor kezdtem, 12:25re megszultem🤗 Szerintem ezek még csak jóslók!
2022. ápr. 15. 11:40
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.
2022. ápr. 15. 12:13
 4/21 A kérdező kommentje:
38. héten vagyok.
2022. ápr. 15. 12:22
 5/21 A kérdező kommentje:
De úgy tudom a joslok azok nem rendszeresen visszatérő fajasok.. legalábbis nem ilyen kis időközönként jönnek vissza.
2022. ápr. 15. 12:24
 6/21 anonim ***** válasza:
79%
Nekem pont így kezdődött a vajúdás, de én már a kórházban voltam terminus-túllépéssel. Reggel elment a nyákdugó, és akkor kezdődtek ezek az enyhe görcsök, a nap folyamán lettek egyre közelebb egymáshoz és erősebbek.
2022. ápr. 15. 12:35
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálam szülés előtt egy kb. egy hétig tartott a tágulási vérzés (hasonló, mint ahogy leírod).

A jóslóim szülés előtt 2-3 héttel kezdődtek, mindig szabályos 10 percesek voltak, de jellemzően egy óra elteltével magától elmúltak.

Mint kiderült, közben nyílt is a méhszájam, 38. héten 2 ujjnyira nyitva voltam már, de szülés csak 39+5. napon lett belőle.

Az igazi fájások nekem nagyon mások voltak, mint a jóslók. Egyszer valhol azt olvastam, ha nem tudom eldönteni, mi az akkor biztosan jósló, mert az igazinál tudni fogom. És tényleg így is történt.

2022. ápr. 15. 12:37
 8/21 A kérdező kommentje:
#6 pont ezt érzem én is.. azóta már erősebbek.
2022. ápr. 15. 13:30
 9/21 A kérdező kommentje:
#7 viszont nekem nem múlnak el... Reggel 9 óta érzem..
2022. ápr. 15. 13:31
 10/21 anonim ***** válasza:
Nekem kb ugyanez volt két napig, majd abbamaradt, ez még így is lehet joslo sajnos, de az is lehet nem. Nekem végül egy hétre rá lett csak baba
2022. ápr. 15. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!