Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indult valakinek így a szülés?

Indult valakinek így a szülés?

Figyelt kérdés
40+1 hetes vagyok, és elkezdtem barnázni. Ilyen menzesz végi/eleji hol rózsaszínes, hol barnás pecsételésem van hajnal óta. A nyákdugó már elment, fájásaim nincsenek, csak rendszertelen jósló keményedések. Mi lehet ez, kell szólnom orvosnak, vagy várjam a fájásokat?
2022. ápr. 6. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen szerintem szolj mindenkepp, menj az ügyeletre. A barnazas is verzes
2022. ápr. 6. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég valószínű, hogy tágulási vérzésed van, lassan jönni fognak azok a fájások. Ha van orvosod, hívd fel telefonon, hogy tudjon róla.
2022. ápr. 6. 10:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott, de mivel nem fáj, nem tudom mitől tágulna. De köszönöm, felhívom :)
2022. ápr. 6. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs köze a tágulásnak a fájáshoz.

Én 3.5 ujjnyira nyiltam fájás nélkül. Akkor repesztettek burkot mert a doki nem mert már hazaengedni

Én is azt gondolom hamarosan indul a buli, ha van doki hívd fel mondjon valamit de szerintem még futni nem kell a kórházba. Azért lelkileg készülj 😉

2022. ápr. 6. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Rejtett vajúdás, tágulási vérzésed van. Lassan be fog indulni.
2022. ápr. 6. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pontosan így indult. Hajnalban kis vérzés, délben kezdődtek a fájások nagyon nagyon lassan, két napig vajúdtam végül kisebb nagyobb szünetekkel. Voltunk amúgy a kórházban a vérzés miatt, de ott elmondtak, hogy tágulásos vérzés, pihenjen amíg tudok, mert ez már a szülés kezdete és hazaengedtek. Te is pihenj amennyit tudsz, hamarosan a kezedben tarthatod :)
2022. ápr. 6. 12:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat! Jönnek fájások, de pihenésre múlnak egyelőre :)
2022. ápr. 6. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Megy a drukk! 🥰

Pihenj amíg tudsz a fájásoktól, esetleg ha jól esik zuhanyozz, azzal talán lassan lassan rendszereződik majd a dolog.

2022. ápr. 6. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!