Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy indult az első szülésed?

Hogy indult az első szülésed?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 19:18
A kérdező szavazást indított:
Fájásokkal
Elfolyt a magzatvíz
Indítani kellett
53 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
Szivárgott a magzatvíz, de nem lettek fájások így indítani kellett. Úgyhogy arra is szavaztam.
2022. ápr. 4. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Elfolyt éjfélkor a magzatvíz. Mint a filmekben. Az egész hálószoba elázott. Ömlött :). Elázott a franciaágy,a szőnyeg,a borjúszőr,minden..Egy nagy pukkanást éreztem,és már folyt is.

Bevitt a mentő, de másnap 11kor császár lett.

Az égvilágon semmit se tágultam,el se érte a doki a méhszájamat. Se tágulásos vérzés, semmi. Pedig folyt az oxi...

Persze fájásaim voltak brutálak. Ajánlgatta is a doki a gázt,de nem kértem.

11:40-re ki is vették a lányomat.

2022. ápr. 4. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Indították GDM miatt, am nem kellett volna, de nem harcoltam ellene. 5 órás szülés volt vákuumos befejezéssel.
2022. ápr. 5. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Este fél 12-kor elfolyt a magzatvíz. Majd pár óra alatt 1 centiből 4 centire tágultam, de mivel a méhszáj nem akart felszállni kaptam oxitocint is, a fájdalomról nem is írok részletesen, de már elviselhetetlen volt, végül 9 óra után pár perccel megszületett a babánk.
2022. ápr. 21. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!