Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tobbgyerekes anyak, hogy...

Tobbgyerekes anyak, hogy vettetek ra magatokat meg egy szulesre?

Figyelt kérdés
Es vegul milyen volt a korabbi(ak)hoz kepest?

2022. márc. 29. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon akartam még egy gyereket. A második meg a harmadik császár lett, szóval mondhatjuk, hogy rosszabb volt, bár sok azonnali fájdalomtól is megkímélt.
2022. márc. 29. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első nem tervezett volt, egyáltalán nem is akartam gyereket, de elvetetni nem volt szívem, én egyedüli gyerek vagyok és ezt nem akartam neki, így biztos volt, hogy ha már ő van akkor lesz mégegy.

Ugyanúgy problémamentes (gdmet leszámítva - ami a 2.nál csak a végén derült ki) volt mindkettő, csak a másodikat indítani kellett gdm miatt

2022. márc. 29. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél kicsit féltem a szüléstől. Majdnem 3 év van a 2 gyerek között. A 2. terhesség nekezebb is volt, nagy baba, a hasam hatalmas volt, vizesedtem is. Itt már egyenesen rettegtem szüléstől, hogy egy ekkora gyerek hogy fér ki😄 Végülis ez nem derült ki, mert sürgősségi császár lett.
2022. márc. 29. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első szülésem szuperjó élmény volt. Még aznap is úgy beszéltem róla a legközelebbi barátnőimnek, hogy ha nem is minden hétvégén, de simán bármikor újracsinálnám. Szóval így nem volt nehéz rávenni magam az újrázásra. Legalábbis nem a szülésre volt nehéz rávennem magam még egyszer. Az akármilyen xar és nehéz is, de max 1-2 nap az életedből és túl vagy rajta.

Ellenben az első trimeszter... Uff, a lányommal az pokoli volt, folyamatos hányás, émelygés, étvágytalanság, ebből kifolyólag (is) kimerültség, az álomkór ami vele jár, az nagyonnagyon nem hiányzott. Bár a fiammal némileg enyhébb volt, de nem úsztam meg teljesen, és ez azért kemény 10 hetes szenvedést jelent. És még így is a szerencsések közé tartozom, akiknek véget ért a 14. héten, mert tudom, hogy sokaknak sokkal tovább, vagy akár végig a terhesség teljes időszaka alatt fennáll ez az állapot. Na, ERRE volt nehéz megint rávenni magam. De hát látva a kislányomat, hogy mi lett belőle, annyira nem kellett sokat győzködnöm magam, hogy szeretnék még egy ilyen tökéletes kis cukit :D A második szülésem amúgy szintén jó élmény volt, annyi ijedtség volt csak, hogy egy incifincit hamarabb lett meg, mint számítottam rá, szóval a lányom felügyeletét eléggé rohamtempóban kellett megszervezni éjszaka fél3-kor :D

2022. márc. 29. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt egész jól éltem meg. A 2.nál így nem annyira izgultam, viszont akkor jöttem rá, hogy ahhoz képest nem is volt olyan jó az 1.

A 2. Egy gyors, viszonylag könnyű szülés volt, és az utána következő időszak is minden tekintetben ezerszer jobb volt. Kivéve a terhesség végét, mert volt egy kis gond.

2022. márc. 29. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem éltem meg tragédiaként az elsőt sem, pedig komplikált szüles volt( vákuum) de jó gárdával..

A második pedig fájdalmasabb de gyorsabb és könnyebb volt.. úgymond villámszülés sérülésmentesen..

Igen, lesz 3. Is.

Szerintem a szülésnél sokkkkkkal kérdésesebb az első6 honap.

Nem is első gyerekkel, hanem a többedikkel.

Majdnem meg is futamodtam..

De utána olyan jo velük.

2022. márc. 29. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Még nem sikerült. A férjem nagyon szeretné, én nem. Nem a szülés miatt, hanem egy nagyon aktív, akaratos kisfiam van, nem tudom hogyan boldogulnék kettővel, mert segítség nincs, a férjem pedig 6 után ér haza:(
2022. márc. 31. 02:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem valahogy megszépülnek az emlékek. Az első nekem jó élmény volt. A 2. nagyon fájdalmas de nagyon gyors. A 3. Is gyors de valahogy mégis megrázó maradt, pedig komplikacio mentes volt. Többet amugysem szeretnénk, de ha az első szülés úgy maradt volna meg bennem mint a 3. akkor tuti nem merem rávenni magam újabb terhességre.
2022. ápr. 4. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!