Valakinek beindult a szülés a házasélettől? 1napja megy a hasam talán jelezhet valamit?
Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 14:21
1/5 anonim válasza:
ha megy a hasad, az jelenthet vmit.. Nekem így kezdődött! Házaséletre nem tudok mit írni, de lehetséges!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Állítólag ha közel vagy a szülés időponthoz akkor segíthet! A dokik mondják, hogy egy jó szex jó azoknak akinek már meg kellett volna szülniük! Hogy valóban igaz azt nem tom... :)))
Az hogy megy a hasad az jelenti a szülés közeledtét.
Szerintem 1-2 hétnél nem kell többet várnod hogy a babádat a kezedbe tarthasd!!!
Amúgy hanyadik hétben vagy?
3/5 anonim válasza:
Hát nekem nem indult be.Viszont a hasmenés lehet jel.Nekem szülés előtt két nappal kezdődött...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat lányok!
Remélem minnél hamarabb szülünk!
+9 hetes vagyok!
2008. dec. 18. 07:23
5/5 A kérdező kommentje:
Most látom csak hogy elütöttem!
39 hetet töltöttem!
2008. dec. 19. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!