Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapesten taxis cég, amelyik...

Budapesten taxis cég, amelyik tutira vállal szülésre bejutást?

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy kocsink nincs. Ismerősök, barátok messze laknak, akiknek van. A kórház nagyjából 5-6 perces fájásokkal fogad, ha nincs egyéb gondra utaló jel.

Babaelsősegélyen és több helyen a mentőt ajánlották az ilyen sűrű fájásoknál, de a mentőtiszt, mikor említettem a kórházi kérést, mégiscsak "viszakozott", hogy ha tudunk, készüljünk kocsival, és sok helyen a mentőhívást ilyen esetben nem támogatják.

Ilyen esetben melyik taxis társasághoz lehet fordulni, ha úgy adódik, akik biztosan nem utasítanak el egy vajúdó nőt?

2022. márc. 28. 09:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
De miert kéne a taxissal közölni ezt? Kihívjátok, beülsz es elvisz
2022. márc. 28. 09:28
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

1-es azért, mert ahogy a kisállatokat sem vállalja mindegyik taxis, úgy a szülő nőt sem vállalják mind.

Kérdező én azt tanácsolom, kérdezd meg előre a taxitársaságot, szerintem a taxisok között is változó h ki vállalja ki nem, de ha előre szólsz hogy szülni mész olyan sofőrt küldenek aki vállal.

Ha úgy érzed gond van pl egyből 5 perces fájások, mekóniumos magzatviz elfolyàs akkor viszont mentő!!

2022. márc. 28. 09:47
 3/14 A kérdező kommentje:

1-es: akár kiérkezés után is elutasíthat a taxis, és nem valószínű, hogy 5 perces fájásokat könnyű eltitkolni.

2-es: köszönöm, megpróbálom előre megérdeklődni!

2022. márc. 28. 09:51
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Mentővel mentem, mert nincs kocsink se, de apa egyébként is a nagyobbik gyerekkel maradt (éjszaka). Nem volt semmi gond, nagyon rendesek voltak.
2022. márc. 28. 10:56
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Én taxival mentem szülni, de fel se merült bennem,hogy ezt külön szervezni kell vagy szólni. Kihívtuk, beültünk és 5 perc múlva már a kórházban voltunk. Ha nem beszélgetünk, akkor nem is tudta volna, hogy szülni megyek.
2022. márc. 28. 11:22
 6/14 anonim ***** válasza:
24%

En se szóltam. Ezt ne ugy kepzeld már el hogy 5 perces fájásokkal üvöltesz mint állat.

Ha meg messze laksz,mentő.

Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni, nem te vagy az első nő aki szül.

2022. márc. 28. 11:24
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Pedig igenis van rengeteg taxi aki nem vállalja!! Simán visszautasithat! Kérdező, nekünk sincs autónk, én mentőt hívok majd, ők aztán 10000% hogy nem hagyhatnak otthon 😂
2022. márc. 28. 11:39
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy nagy ügyet csinálnék, 6-os kedveske. Gond, hogy előre gondolkozok? Mindenkinek más a vajúdás, bár látom, sokszor nehéz ezt elképzelni. Tudok olyanról, aki vígan maga bevezetett, míg más felállni nem bírt segítség nélkül, mert máshogy, más helyen, más intenzitással érte a fájdalom. Ennyit erről 😏 az majd kiderül, hogy mi lesz, ha odajutok. Sőt, pont azért mertem kérdezni, merthogy sokféle tapasztalatot hallottam (ergo pont azért, mert képzeld, tudom, hogy én szülök majd a világon először...).

A felesleges ítélkező sallangok nélküli hozzászólásokat köszönöm, hasznosak!

2022. márc. 28. 12:03
 9/14 A kérdező kommentje:
... *nem én szülök először a világon.
2022. márc. 28. 12:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem társaságfüggő.

Az én véleményem is az, hogy amikor hívod, akkor szólj,

készülj magad alá törölközővel, vagy olyan pelenkàzó alàtéttel, ami vízhatlan..

( nekem szivárgott a magzatvizem az első babával)

2022. márc. 28. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!