Elnézést az intim kérdés miatt,de hogy változott a hüvelyed,az első vagy 2.szüléshez képest?
Figyelt kérdés
Első szülésnél gátmetszésem volt,pillanatok alatt regenerálódtam.
2.szülés után a gátam hónapokig fájdogált néha,enyhe hüvelyfal sérvem is lett,de a hüvelyem vissza szűkült eredetibe.
A kamaszkorom óta ki ki jövő aranyerem szokott vacakolni,de azt majd megműttetem,sajnos hajlamom van rá.
Érdekelne,hogy ha szülnék egy 3.at vajon megint lenne valamilyen probléma? Eléggé félek az ilyen méhsüllyedés, végbél sérv,inkontinencia,kitágult hüvely dolgoktól stb.
Intimtornát ismerem,szakaszosan csinálom is,de nem tudom azzal megelőzhető e?
2022. márc. 21. 09:07
1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekel
Mintha én írtam volna, annyi, hogy a 2. Az gátvtdelem lett mègis az előző sebem sajgott.
És sérv, süllyedés minimálisan, nem tágultam amúgy ki
3.-at tervezzük
2/3 anonim válasza:
1 éves a babám, nem érzek semmi változást az eredetihez képest, férjem sem.
3/3 anonim válasza:
2 gyereket szültem. Mindkettőt gátvédelemmel. Az elsőnél picit repedtem, de közel sem volt akkora a seb, mintha vágtak volna. Pár hónapig érzékeny volt. A másodiknál nem sérültem, nagyon hamar rendben is voltam, már aznap nem éreztem semmit és később sem. Azt hiszem, nagyon szerencsés vagyok, de nekem minden olyan odalent, mint szülés előtt. Se fájdalom, se kellemetlenség, se pisi becsurgás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!