Milyen volt az első szülésed?
Jesszusom... normálisabb válaszok nincsnek?
Természetes szülés, 10 óra,apró gátmetszés,és semmi maradandó,olyan minden mint előtte.
Ráadásul van aki még facebookon is ezt teszi, arccal és névvel... Babás oldalakkal kapcsolatos hirdetések alatt rengeteg nő részletezi a szülését, az utolsó nyálkás vércseppig... 🤦🏼♀️
Apás szülés lett volna. Otthon éjfélkor elfolyt az összes magzatvizem. Ezt úgy képzeld el, hogy egy pukkanásra ébredtem, de már ömlött is. Elázott minden! A franciaágy, a szőnyeg, a borjúszőr...
Másnap 11-ig próbálkoztak beindítani oxival, de az égvilágon semmit se tágultam. Állítólag el se érte a doki a méhszájat....
Szóval császár lett. Pedig nem így terveztük. De legalább apukának odaadták a babát, míg engem varrtak.
A baba szívhangja többször leesett, sajnos 3x volt a nyakán a köldökzsinór, és szorította a nyaki ütőeret. Már kék volt, mire kivették.
Úgyhogy sokszor eszembe jut, mi lett volna, ha kitágulok. Lehet, megfullad, vagy komoly oxigénhiánya lesz, mire megszülöm. Ki tudja.....
6! Főleg, hogy a vagina a nemi szerv külső része. A hüvely az a vulva.
Szóval még nem is jól írta. Mert gondolom, a hüvelyére gondolt.. Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!