Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen volt az első szülésed?

Milyen volt az első szülésed?

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 14:32
A kérdező szavazást indított:
Császár
Gátmetszés
Szakadás
Semmi! Kitágultam eléggé
64 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
6%

Jesszusom... normálisabb válaszok nincsnek?

Természetes szülés, 10 óra,apró gátmetszés,és semmi maradandó,olyan minden mint előtte.

2022. márc. 13. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Senkit nem érdekel most a körítés. Miért érzik egyesek kényszernek, hogy ilyeneket elmondjanak?
2022. márc. 13. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Ráadásul van aki még facebookon is ezt teszi, arccal és névvel... Babás oldalakkal kapcsolatos hirdetések alatt rengeteg nő részletezi a szülését, az utolsó nyálkás vércseppig... 🤦🏼‍♀️

2022. márc. 13. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Hú, de még mennyi ilyen van. A nemi életüktől kezdve mindent kitárgyalnak kommentben. Nem érdekli őket hogy ismerősöknek is megjelenik. Azért mekkora égés ez egy férjnek pl.
2022. márc. 13. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Apás szülés lett volna. Otthon éjfélkor elfolyt az összes magzatvizem. Ezt úgy képzeld el, hogy egy pukkanásra ébredtem, de már ömlött is. Elázott minden! A franciaágy, a szőnyeg, a borjúszőr...

Másnap 11-ig próbálkoztak beindítani oxival, de az égvilágon semmit se tágultam. Állítólag el se érte a doki a méhszájat....

Szóval császár lett. Pedig nem így terveztük. De legalább apukának odaadták a babát, míg engem varrtak.

A baba szívhangja többször leesett, sajnos 3x volt a nyakán a köldökzsinór, és szorította a nyaki ütőeret. Már kék volt, mire kivették.

Úgyhogy sokszor eszembe jut, mi lett volna, ha kitágulok. Lehet, megfullad, vagy komoly oxigénhiánya lesz, mire megszülöm. Ki tudja.....

2022. márc. 13. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is láttam, hogy facebookon kiírta egy ismerősöm, hogy a vaginaja ugyanolyan maradt, mint volt. 🤣
2022. márc. 13. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
13%

6! Főleg, hogy a vagina a nemi szerv külső része. A hüvely az a vulva.

Szóval még nem is jól írta. Mert gondolom, a hüvelyére gondolt.. Xd

2022. márc. 13. 16:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7, ennek alaposabban nézzél utána, mert pont fordítva tudod!
2022. márc. 13. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!