Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39hetes terhesen ez mi lehet?

39hetes terhesen ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Első baba és nekem még minden új ezért fordulok hozzátok hátha tudtnátok nekem segíteni. : )

Nagyon sokszor nyilal a hüvelyem,mintha egy tűt szúrnának be. Ez 2-3 mp ig tart de nagyon kellemetlen. Régebben csak akkor volt ilyen érzésem,ha sétáltam viszon mostmár pihenés közben is érzem. Elég nagy a fájdalomküszöböm,de erre összehúzom magam,nagyon fáj. Azt gondoltam attól lehet, hogy elkezdtem tágulni. 37hetesen a doki megnézett,méhszáj érték akkor 2100volt. Illetve hallok még roppanásokat a hasam felől,de már azon gondolkodtam hogy lehet a medencém roppan ,mert már alig tudom összecsukni a lábam,ha az oldalamon fekszem muszáj egy párnát tennem a lábaim közé mert fáj.

Köszönöm aki tud bármivel segíteni😊!

2022. márc. 18. 08:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Már a célegyenesben vagy. Igen, ilyenkor minden nehéz, minden fáj. Nekem kb. a 32. héttől nyilalt, nagyon kellemetlen volt. Kitartás, mindjárt meglesz a baba, de jön amikor akar, ez még nem jelenti, hogy holnap, persze lehet :)
2022. márc. 18. 08:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem igyanilyen érzésem volt a vége fele, naponta többször is. Hirtelen a levegő is bent maradt, olyan intenzív fájdalom volt.

Azt hittem, ilyen lesz a méhszáj tàgulása is, vagy ez már az, de nem is hasonlított utóbb ehhez.

Sőt, annak ellenére hogy én viszonylag sokszor éreztem ezt, teljesen zárt maradt, 40+10 napra indítani kellett.

2022. márc. 18. 08:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező a finisben vagy már,a baba barmikor jöhet neked. Első babás vagy, így a kérdéseid normálisak. Amiket érzel, azokkal bármikor szülhetsz, előre tudni nem lehet. baba kiírt napon születik,de lehet ezen a héten megszülsz. Sok erőt, nagy türelmet!
2022. márc. 18. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!