39hetes terhesen ez mi lehet?
Első baba és nekem még minden új ezért fordulok hozzátok hátha tudtnátok nekem segíteni. : )
Nagyon sokszor nyilal a hüvelyem,mintha egy tűt szúrnának be. Ez 2-3 mp ig tart de nagyon kellemetlen. Régebben csak akkor volt ilyen érzésem,ha sétáltam viszon mostmár pihenés közben is érzem. Elég nagy a fájdalomküszöböm,de erre összehúzom magam,nagyon fáj. Azt gondoltam attól lehet, hogy elkezdtem tágulni. 37hetesen a doki megnézett,méhszáj érték akkor 2100volt. Illetve hallok még roppanásokat a hasam felől,de már azon gondolkodtam hogy lehet a medencém roppan ,mert már alig tudom összecsukni a lábam,ha az oldalamon fekszem muszáj egy párnát tennem a lábaim közé mert fáj.
Köszönöm aki tud bármivel segíteni😊!
Szia!
Nekem igyanilyen érzésem volt a vége fele, naponta többször is. Hirtelen a levegő is bent maradt, olyan intenzív fájdalom volt.
Azt hittem, ilyen lesz a méhszáj tàgulása is, vagy ez már az, de nem is hasonlított utóbb ehhez.
Sőt, annak ellenére hogy én viszonylag sokszor éreztem ezt, teljesen zárt maradt, 40+10 napra indítani kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!