A születési súly, méret mennyire függ össze a későbbi (felnőttkori) mérettel?
4,5 kilóval születtem. 164 cm magas vagyok nőként.
Talán a háttér is fontos. Szóval leírom. A szüleim mindketten 173 és 175 magasak. Az egész családban mindenki 170 felett van mindkét ágon (nők is), csak én nem. Én voltam viszont a legnagyobb baba.
A nagyobb fiam 3,6 kilóval született, mint én. Az apukája, ő és én mind 180 cm magasak vagyunk.
A kisebb fiam 4,5 kilóval született. 185 cm (de szerintem még fog nőni). Az apja is annyi.
Semmi összefüggés nincs.
3550/50 voltam, 158 centire nőttem.
#5 megkerestem a kiskönyveinket. 90 cm magas voltam kereken. 164 lettem. Szóval nem jött be.
Tesóim: 82 cm -> 178 cm, 86 cm -> 182 cm, 91 cm -> 174 cm.
A többiekét nem találtam meg 😄
2500 grammal es 52 centivel születtem.
Jelenleg 62 vagyok es 165 centi 🤷♀️
Nem hiszem,hogy sokat számít azért mire felnövünk elég sok tényező befolyásolja azt,hogy mekkorára/milyen ütemben/hány éves korig növünk és milyen súlyban leszünk.
Én 162cm vagyok 65kg-al az öcsém 90-100kg közt ingadozik és 198cm magas.Pedig (!) én születtem nagyobb súllyal,nagyobb mérettel.
3.6kg voltam 53cm-el,ő 3.2kg 50cm-el és mind a ketten a 39.hétben születtünk.
Én sokkal kisebb súllyal születtem, mint a húgom, mégis én 15 cm-el magasabb lettem.
(mindketten lányok vagyunk)
Szerintem a születési súlyúnk inkább attól függött, hogy én nyáron születtem, és nem volt étvágya anyának a melegben, a húgom meg télen, amikor jó cukros lekváros kenyereket evett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!