Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen pózban szültél?

Milyen pózban szültél?

Figyelt kérdés

Az első gyermekemet háton fekve, szülőágyon hoztam világra. Most a kádas szülés is opció, kíváncsi vagyok ki milyen pózban érezte kènyelmesen magát és gyorsította be a folyamatot. A kádban szülőktől kérdezem, hogy tettétek a lábatokat? Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy van ereje megtartani magát az embernek miközben nyom.

38hkm

2022. márc. 7. 02:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Guggolva vajúdtam.

Az elsőt fekve, de félig guggoló/ülő helyzetben ( a szülőágy olyadmi volt, mint egy szülőszèk

Állítható volt.

Másodikat sajnos fekve szültem, de nem okozott gondot.

2022. márc. 7. 06:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mind a 2x háton fekve szültem

Nálunk abkórház honlapján fenn van, hogy lehet fekve, ülve, hipi szupi kádban is, mert moat lett felújítva a szülészet.

Aha....

A gyakorlatban csak fekve, sőt, az elsőnél még ki is kötöztek.

Nálunk csak a marketing a szülés szabadon választása. A kád pedig ott van, de víz még nem volt benne.

2022. márc. 7. 07:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Vajùdàs nagy rèszèben màszkàltam, aktìv voltam. A vajùdas utolsò pàr òràja annyira fàjt, hogy csak feküdni ès üvòlteni bírtam. Oxyt kaptam, ès ctgn voltam, de megoldottàk ùgy, hogy avval is màszkàlhattam volna. (Tologatható àllvàny ès telemetriàs ctg)

Kitolàs alatt vègig nègykèzlàb voltam, a hagyomànyos szülőàgyon.

2022. márc. 7. 08:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

2-es csak nem Székesfehérvár?

Én ott szültem 2x. Mind a két alkalommal feküdj a hátadra, még csak a fejrészt sem emelték meg, de egyik alkalommal tettek a fejem alá párnát. Hát nem volt kényelmes, nagyon kiszolgáltatottnak éreztem magam...

2022. márc. 7. 09:28
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

4!

De de 🤦‍♀️😂

2#

2022. márc. 7. 09:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Fekve és engem is kikötöztek, konkrétan végig az ágyban voltam a szülőszobán.
2022. márc. 7. 09:41
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Az első szülésem a klinikán háton fekve történt, borzasztó volt... Éreztem,hogy nem jó, de nem igazán volt más opció.

A második szülésem születésházban, terdelve

2022. márc. 7. 12:12
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
*folyt. Tehát térdelve... Ezerszer jobb volt. Könnyebb, gyorsabb, szuper volt.
2022. márc. 7. 12:13
 9/15 anonim ***** válasza:

Az elsőt fekve, minimálisan megemelték az ágy hátam alatti részét.

A 2.at félig fekve, félig ülve, nagyon magasra emelték a dönthető részt, a popó alatti részt kissé lejjebb engedték, sokkal könnyebb volt ebben a pózban.

2022. márc. 7. 14:20
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindkétszer háton fekve szültem, de nem volt gondom vele.

Másodiknál olyan gyorsan és történt minden h nem is tudtam volna már feltápászkodni az ágyról (összesen egy órát töltöttem a szülőszobán, közben zuhanyozgattam stb és mikor végre lefekudtem már szinte kint volt a feje) ráadásul akkor egy franciaágyon szültem, imádtam (szent Imre kórház)

2022. márc. 7. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!