Tényleg annyira nehéz és fájdalmas a szülés mint mondják? Vérzés, esetleg vágás alul ha nem elég nagy a tágulás van? Maga a szülés meddig tartott nektek? ( a fájásokat kivéve) Apás szüléssel könnyebb hogy a párod melletted van?
Kitartást így 17 évesen.
Örokbeadod, vagy lesz segítséged felnevelni?
Nekem kegyetlenül fájt a vajúdás, nagyon gyorsan tágultam, viszont a méhszáj nem akart felszállni, így oxitocint is adtak az utolsó két órában. Olyan folyamatos fájdalmam volt, mint akit kínoznak, akkor, abban a pár órában míg ennyire elviselhetetlen volt a fájdalom azt hittem nem fogom kibírni, epidurális érzéstelenítést nem kaptam, mert mire kitöltöttem hozzá a papírt meg megkaptam a beöntést már túlságosan kitágultam, hogy adhassák, azzal lehet elviselhetőbb lett volna, ezt már nem tudom meg. A szülésre már nem is emlékszem fájt e, azt se éreztem mikor vágtak (gátmetszés), nem tudom meddig tartott, de sztem max 10 perc lehetett, viszont én már olyan szinten elfáradtam a fájdalomban, meg persze mivel este fél 12-kor folyt el a magzatvíz semmit se aludtam, így alig bírtam kinyomni a babát, pedig nem volt nagy gyerek. Végül 9 óra után 4 perccel született meg. Én biztos, hogy több gyereket nem vállalok, örülök, hogy túl vagyok rajta.
1 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!