Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a szülés indítás napján is...

Ha a szülés indítás napján is zárva vagyok, az hosszan elnyúló szülést jelent?

Figyelt kérdés
Most vasárnapra vagyok kiírva, ha addig nem indul be magától, hétfőn indítanak. Múlt hét vasárnap még totál zárva volt a méhszáj. Attól tartok, az indítás napján sem lesz másképp. Egyáltalán lehet érezni hogy tágult az ember lánya 1 ujjnyit? Mert mensi szerű görcseim szoktak lenni, de az már a 36. héttől volt. De ez nem hozott tágulást.
2022. márc. 4. 18:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem függ össze.

Mind2 gyerekemet teljesen zárt, magas méhszájjal kezdett szüléssel szültem.( spontán)

1. Esetben

41+1

7,5 óra alatt lett meg az első nyilalástól( ami erős volt azonnal, és nem volt kérdés, hogy szülés)

Vákuum lett a vége, de tágulás szép volt, másodlagos fájásgyengeség és köldökzsinorhossz probléma volt.

2. Esetben az első nyilalástól 4,5 h lett, de itt az első 1,5 órában azt hittem jósló, vagy megeröltettem magam.

40+2 született spontán

Első esetben 41+5 indítottak volna

Második esetben 41-nél ( rettegtem is)

2022. márc. 4. 23:41
 12/23 anonim ***** válasza:
Kolleganőmnek 41+3 napon született meg a gyereke. Előtte levő nap volt vizsgálaton és zárva volt még. 6 óra alatt meglett a kicsi vajúdással, kitolási szakasszal együtt. Itt nálunk ha semmi sem indokolja, akkor 42. Hétig nem indítják. Viszont a 40. héttől szigorú felügyelet van. Addig 7x találkozunk a dokival egész terhesség alatt és 2x van ultrahang.
2022. márc. 5. 14:07
 13/23 anonim ***** válasza:
hamar szülsz majd
2022. márc. 6. 22:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Volt indítás vagy várnak még vele?
2022. márc. 10. 12:21
 15/23 A kérdező kommentje:
40+4 napos vagyok jelenleg bent fekszem, mert kevés a magzatvíz és az indítás mellett döntöttek. Viszont még mindig zárt vagyok. 1 órája helyezték fel a tabit. Nem érzek még semmit. Félek hogy még csak kb 2 nap mire meglesz a gyerek.
2022. márc. 10. 14:33
 16/23 anonim ***** válasza:

Szia

Mizujs azóta?

Remélem minden rendben ment!

mindketten jól vagytok?

És nem gyorsítottak túl ès nem is húzódott el nagyon. Bàr az előbbiek a legfontosabbak.

2022. márc. 11. 06:52
 17/23 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi hogy érdeklődsz! Sajna az első tabi nem hozta meg a várva várt hatást. Zárt maradtam. Most tettékfel nem rég a másodikat. Azt mondta a doktornő ha nincs változás, holnap reggel szülőszoba és kitalálják hogy mi legyen.
2022. márc. 11. 10:37
 18/23 A kérdező kommentje:
De amúgy jól vagyunk mindketten, köszönjük. 🙂
2022. márc. 11. 10:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagytok azóta? :)
2022. márc. 15. 18:01
 20/23 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm jól. Császár lett végül. Holnap lesz egy hetes a babám. Már tök jól mozgok, egy kicsit szokott égni a seb, de nem vészes.
2022. márc. 18. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!