Anyucik, szülés utáni együttlét?
Szeretnék tőletek tanácsot kérni, mégis mi lehet a megoldás a helyzetemre :(
2. gyerekem 3 hónapja született, és nálunk azóta nem volt szex.
A probléma nálam van, ugyanis szülés óta bármi hozzáér a gát környékhez (törlőkendő, tampon, betét, esetleg a férjem ujja.. Vagy más..) rögvest azt érzem, mint amikor a kislányom feje éppen "kicsusszant" ott. Pontosan ugyanolyan feszítő-égető érzés, teljesen megegyezik azzal, amikor már csak egyet kell nyomni és kint a feje, és ahogy az kibújik (bocs, nem tudom szebben elmagyarázni) na, szóval azt érzem én, és már egyszerűen ráz a hideg a gondolattól, ha tudom hogy éppen közeleg a mensi és mondjuk betét kell használnom, mert egész nap olyan mintha a lányom feje ott lenne.
Arról, hogy a férjem közeledik felém, már ne is beszéljünk, a sírás kerülget néha, hogy ismét azt kell érezni, mintha újra és újra átélném a szülés azon pontját.
Voltam nőgyógyásznál, a gátsebem rendben van, szép, nem gyulladt, semmi, de fogalmam sincs mi lehet gond így, és hogyan tudnám ezt megoldani
Van itt olyan anyuka, aki hasonló gonddal küzdött? Vagy aki tud nekem tanácsot adni, mit próbáljak?
Tangát pl nem veszek fel, francia bugyi nem zavar.
Lehet pszichológiai gond? Erre nem gondoltam, nem volt rossz szülésem, 2 óra alatt megvolt a pici vajúdással, szóval nem tudom.. Nem éltem meg rossznak
Hát először is beszélnék róla a párommal,és nem hagynám hogy erőltesse a dolgot ameddig nem vagyok kész rá.
Másrészt elmennék orvoshoz,mert ott valamilyen testi vagy valamilyen lelki oka van a dolgoknak.Ameddig valamire nem állsz készen ne csináld.A tested is elutasítja az amit nem akarsz,és sebbel együtt már ott a mentális problémákból adódó fájdalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!