Tudtatok aludni a programcsászár előtti éjszakán?
Figyelt kérdés
Nem izgultatok nagyon?2022. febr. 23. 21:31
11/13 anonim válasza:
Két faros babám volt, mindkettővel program császár volt és egyik éjjel se tudtam aludni. Nem a félelem, inkább a kíváncsiság miatt. Az elsőnél a helyzet volt új, nem tudtam, milyen lesz megfogni egy babát, mert előtte alig volt alkalmam rá. A második után már a baba milyensége, formája érdekelt.
12/13 anonim válasza:
Az elsőnél (faros volt) nem aznapra terveztük a császárt, hanem 2 nappal későbbre, úgyhogy nyilván nem tudtam előző nap, hogy ki vár rám, aludtam. A másiknál a császár előtti nap tudtam meg, hogy sajnos ebből nem lesz természetes szülés komplikációk miatt, másnap császár. Féltem és izgultam, de volt egy 3,5 évesem addigra, aki úgy leszívott estére, hogy aludtam, mint akit fejbevertek 😅
13/13 anonim válasza:
Ez a második,de megint ugyan úgy végig ment rajtam minden félelem.Most várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!