Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Létezik olyan hogy egy anya...

Létezik olyan hogy egy anya szülés után nem találja szépnek a babáját és csalódik?

Figyelt kérdés

2022. febr. 19. 10:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont olyan volt, mint a 4d ultrahangon.

Mondjuk császáros baba, így nem volt elnyomódva a feje, de kis ráncos béka volt. Szerintem gyönyörű. Imádtam a ráncos pofiját.

2022. febr. 19. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem 1 gyerekem van. Nem azért mert az enyém, de tényleg gyönyörű volt. Nem volt rancos, nem volt torz a feje. Tökéletes volt mindene ❤️ (es ezt mások is mondták sőt az orvos is hogy ritka az ilyen újszülött😊)
2022. febr. 19. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Mamam meselte, hogy engem anyam nem volt hajlando kezbe venni, mert annyira nem tetszettem neki. Sotet borrel es eleg sok fekete hajjal szulettem egyebkent es teljesen kiakadt, hogy o ilyen gyereket nem szult, ez tuti nem az ove. Nem is ertem, apam kreol boru, fekete haju, mindigis ez volt az alompasi idealja, komolyan egy hofeher gyereket vart igy?xd Szoptatni sem volt hajlando az elejen, tulajdonkeppen egesz gyerekkoromban ugy ereztem, hogy haragszik ram, amiert nem olyan lettem, mint amire szamitott. Amikor az ocsemmel volt terhes, emlekszem, hogy mondta, hogy remeli lany lesz, es o egy szep feher sotet haju kek szemu lanyt szeretne.xd

Ugyhogy sajnos van ilyen, de szerintem ez eleg extrem eset, azert a legtobb anya kivarja, ameg formalodik a pici es barhogy is sikeruljon, szereti es talal benne szepet.

2022. márc. 29. 15:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Szegény 13-as! Az egész életedre rányomta a bélyegét, hogy anyád nem szeretett? Vagy később felnőtt ez az éretlen kislány, aki ő volt?
2022. márc. 29. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!