Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tena pants-et ha gyógyszertárb...

Tena pants-et ha gyógyszertárban darabra veszem milyen kiszerelésben kapom?

Figyelt kérdés

Gondolom nem külön csomagolva, hanem bontanak egy 30 darabosat...(?)

Jól sejtem? Higiéniai szempontból viszont ez annyira nem tűnik szerencsésnek. Csak nem mindegy hogy 190/db vagy 360.- mint a drogériába...

2022. febr. 16. 19:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagyis nem kiszerelésben bocsánat hanem a kérdés igazából hogy csomagolva van-e ha darabra veszem
2022. febr. 16. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Nincs csomagolva, de kétlem, hogy ez akkora higiéniai kockázatot rejtene magában.

A gyógyszertáros kiveszi az eredeti csomagolásából, beleteszi neked egy zacsiba, te meg hazaviszed, és ha akarod, belerakod egy másik zacsiba. Nem fogsz belehalni abba, ha ilyet használsz. Elég sokan túlélték már...

2022. febr. 16. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Ha az ára miatt akarod a patikában venni, kérj szakorvostól ajánlást és akkor receptre meg tudod venni, új a legolcsóbb. Töredéke, mintha recept nélkül vennéd.
2022. febr. 16. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
2022. febr. 16. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

Nem nyúlnak bele a pelenka belsejébe.

Én mondjuk müller saját márkásat vettem, pont ugyanazt tudta, mint a tena, jóval olcsóbban.

2022. febr. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!