Szülésfelkészítő? Érdemes részt venni egy szülésfelkészítő tanfolyamon? Segíthet? Németországban fogok szülni szeretnék online részt venni egy ilyenen, a férjemmel együtt. Ajánlanátok valamit?
Szerintem nagyon érdemes! Ha van a kórháznak, ahova szülni mész, akkor oda célszerű menni, vagy olyan szakemberhez, akinek az adott kórházhoz van kötődése. Így sokkal helyspecifikusabb ismereteket is kaphatsz.
Nekem nagyon jól jött, bár csak online volt. Sok volt az "ahhaa" érzés. Az ember minden infót össze tud ollózni a netről kórházi táskáról, szülés előjeleiről, a szülés folyamatáról, a kórházban töltött napokról, a baba szükséges vizsgálatairól, szoptatásról, stb., de így egyben hallva kerek a történet.
Pl. rengeteg hazai rémtörténetet lehet olvasni bunkó csecsemősökről, meg megalázó helyzetekről. Ezeket azért jól tudja árnyalni, ha a másik felet is meghallgatja az ember. Nekem pl. ez csökkentette a szorongásomat, ami a szüléssel kapcsolatban jött elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!