Az országban hol találhatok olyan szülészt, aki hipnoszüléssel foglalkozik? Hol találok olyat, ahol nem fogadnak kétkedve, hanem támogatnak benne? Esetleg a kórház maga ad szülésfelkészítést.
Ő a Róbert Magánkórházban szült. Nekik van háborítatlan szülés csomagjuk.
Egyébként én is nagyon sokat keresgéltem a témában, hogy állami szférában ez működik-e. Nem igazán. Illetve utána kell nézni a kórház protokolljának és adott kórházak pl. facebook oldalain az orvosokról is lehet információt gyűjteni. Ha egyet kinéztél, akkor pedig érdemes személyesen beszélgetni a meggyőződéseidről.
Én pl. nem szeretnék teljesen háborítatlan hipnoszülést, de maga az elv nagyon tetszik, így én is keresem az alternatívákat.
Szerintem nem kell hogy szimpi legyen maga az influencer, ha egyébként a hipnoszülésről tud infót nyújtani. Nyilván ő magánkórházban szült, ezért picit más a felállás, de lehet hogy az orvosa rendel állami kórházban is, ki tudja.
Én megnéztem a hipnoszüléssel kapcsolatos videóit és szerintem jól összefoglalja a technika lényegét. Tájékozódásnak, illetve élmény megosztásnak nem rosszak, nyilván tanácsot nem kérnék tőle, arra vannak szakemberek. Én sem feltétlenül értek egyet mindenben ezzel kapcsolatosan, de mindenkinek meglehet a maga meggyőződése. :)
Én pl. nála hallottam először hiteles véleményt Rékáról (aztán persze több videót is találtam mástól), aki ilyen tanfolyamokat szervez és már teljesen biztos vagyok benne, hogy el fogunk menni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!