Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire “tényszerű”, hogy...

Mennyire “tényszerű”, hogy akinek erős mensi fájdalmai voltak, annak a szülés kevésbé fog fájni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 10. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, nekem meg azt mondogatták, hogy az epe meg vesegörcs olyasmi, mint a szülés/fájások. Mondjuk ezzel sokkal előrébb nem éreztem magam, mert sosr volt egyikféle görcsöm sem. Aztán amikor már terhes voltam, akkor félidőnél olyan fájdalmaim lettek, hogy azt hittem megindult a szülés. A kórházban mondták, hogy vesehomok volt. Na akkor azt hittem összefsom magam, mondom én ezt mégegyszer nem bírom ki, ha ilyen a lesz a szülés. Aha, hát a szülés konkrétan felüdülés volt a vesehomok(később vesekövem is lett) után.
2022. febr. 10. 20:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem soha nem volt fájdalmas a menzesz, kétszer szültem, egyik sem volt olyan vészes.
2022. febr. 10. 20:51
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Én ezt fordítva ismerem, akinek fáj a mensi, annak jobban fáj a szülés. Ebben több a logika, mint amit leírtál. A szülés mindenkinek fáj, kinyomsz a hüvelyeden egy gyereket, hogyne fájna.
2022. febr. 10. 21:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
11, hasonló élményem volt egy másik betegséggel. Van az amikor azt hiszed meghalsz, és szép esély is van rá, és a szülés ahhoz semmi. Ez van.
2022. febr. 10. 21:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs összefüggés.

Anyukám pl. mindig megszenvedte a menstruációt és a szülés rosszabb volt.

De ismerek olyat, aki meg sosem szenvedett menstruációtól, de szintén pokoli szülése volt.

Ahogy írták, egy ember szülései sem egyformák.

2022. febr. 11. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs összefüggés, de nekem hasonló volt. Korábban, ha megjött, akkor bevettem egy marék fájdalomcsillapítót, és úgy IS fájt, csak már nem volt elviselhetetlen. A szülés eleje nekem hasonló volt ahhoz, konkértan nem tűnt fel, hogy szülési fájásaim vannak, mert annyira enyhe volt, 5 perces fájásoknál csak az tűnt fel, hogy ezek a "görcsöcskék", amikről azt gondoltam jóslófájás nagyon szép szabályosan jönnek és nem nagyon múlnak. Amikor már 2 perces volt, akkor éreztem, hogy hát ez azért a menzesznél már durvább, menjünk be a kórházba, és akkor pislogtak rám bent, hogy na akkor itt nemsokára gyerek lesz. De volt egy rész, amikor azt mondtam, hogy a menzeszes fájdalomhoz képest ez SOKKAL rosszabb.

És érdekes, én se tudom mitől, de amióta szültem, a menzesz egyáltalán nem fáj. Kicsit sem, teljesen görcsmentes lett. Én remélem így marad, meg tudnám szokni, még úgy is, hogy ezzel szemben a bugyimban olyan, mintha disznóvágás lenne, annyi vér van, de fájdalom az semmi. Elég fura.

2022. febr. 11. 15:48
 17/17 anonim ***** válasza:

11

Amúgy tnyleg

Nekem vesegörcsöm volt

Hát a szülés jobban fáj, de sokkal jobban bírható, màs típusú

2022. febr. 11. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!