Mennyire “tényszerű”, hogy akinek erős mensi fájdalmai voltak, annak a szülés kevésbé fog fájni?
Nincs összefüggés.
Anyukám pl. mindig megszenvedte a menstruációt és a szülés rosszabb volt.
De ismerek olyat, aki meg sosem szenvedett menstruációtól, de szintén pokoli szülése volt.
Ahogy írták, egy ember szülései sem egyformák.
Szerintem nincs összefüggés, de nekem hasonló volt. Korábban, ha megjött, akkor bevettem egy marék fájdalomcsillapítót, és úgy IS fájt, csak már nem volt elviselhetetlen. A szülés eleje nekem hasonló volt ahhoz, konkértan nem tűnt fel, hogy szülési fájásaim vannak, mert annyira enyhe volt, 5 perces fájásoknál csak az tűnt fel, hogy ezek a "görcsöcskék", amikről azt gondoltam jóslófájás nagyon szép szabályosan jönnek és nem nagyon múlnak. Amikor már 2 perces volt, akkor éreztem, hogy hát ez azért a menzesznél már durvább, menjünk be a kórházba, és akkor pislogtak rám bent, hogy na akkor itt nemsokára gyerek lesz. De volt egy rész, amikor azt mondtam, hogy a menzeszes fájdalomhoz képest ez SOKKAL rosszabb.
És érdekes, én se tudom mitől, de amióta szültem, a menzesz egyáltalán nem fáj. Kicsit sem, teljesen görcsmentes lett. Én remélem így marad, meg tudnám szokni, még úgy is, hogy ezzel szemben a bugyimban olyan, mintha disznóvágás lenne, annyi vér van, de fájdalom az semmi. Elég fura.
11
Amúgy tnyleg
Nekem vesegörcsöm volt
Hát a szülés jobban fáj, de sokkal jobban bírható, màs típusú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!