Szülés utáni gát varrás után jobban fáj a szex?
Figyelt kérdés
Szülésnél nagyon szét szakadtam belül is varrtak...nektek gát varrás után milyen volt a szex?fajdalmasabb?2022. febr. 9. 19:34
11/13 anonim válasza:
Nekem akkor lett jobb, amikor menstruálni kezdtem ( 8 hónap)
A síkosítóval is jó, azzal a fájdalom az első 4 hónapban volt az elején, csak egyszerűen mind irritál engem picit, ezért nem mindig használjuk
12/13 anonim válasza:
Nekem ugyam belul nincs varras,de talan 2 honapig fajt,akkor sem veszesen... (persze 6 het+2 honap)
13/13 anonim válasza:
Nekem is kellett varrni mindent is, 3 hónapig nem nagyon tudtunk szexelni szülés után, mert borzasztóan feszített. Fájdalomnak nem mondanám, mert inkább olyan volt, mintha a férjemnek lett volna hirtelen 3x nagyobb mérete. Pedig az orvos nagyon ügyesen csinálta, tényleg nagyon szépen eltűnt minden seb, heg alig látszik, és ha belül matattam magamat, akkor egyáltalán nem volt más, mint korábban. Ezért nem értettük, hogy miért nem megy a szex, de már alakul, egyre kevésbé "feszít". Szerencsére férjem nagyon türelmes, meg kreatívak vagyunk, megoldjuk másképp is az örömöket, csak rossz, hogy ilyen nehezen tudunk újra együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!