Megfordulhat még szerintetek ilyenkor?
Van. A barátnőm 3300 grammos babája a szülés napjára fordult be, előző nap még farros volt. Síma, gyors szülés volt. Beszéld meg a babáddal!:)
Könnyű szülést!
Jó lenne, csak félek, h a doki nem várja meg, hanem megcsászároz pl a 39. héten, holott lehet még lenne esélye megfordulni..akár uccsó pillanatban is:( különben miért fektetne be programozott császár címszóval?:(
istenem, mit meg nem adtam volna ha most sikerült volna simán szülnöm :(:(:( esküszöm már bőgök kínomban
Szerintem beszélj az orvosoddal. Ha más baj nincs, csak az hogy most még nem fordult meg a gyerek, akkor várjon a 40. hétig. A barátnőm babája a szülés előtt 2 órával fordult meg, utána már indult is kifelé :)
Azon meg semmiképp ne stresszelj, hogy esetleg megint császár lesz, szerintem az se tragédia. Lényeg, hogy Te és a babád egészségesek legyetek!
Egy előttem válaszoló már leírta: nyugodj meg, reláxálj és beszéless a babáddal. Van néhány trükk is, amiket ajánlgatnak, hogy hatásos, nem tudom, mi igaz belőle, de ártani nem ártanak: hintázni kell óvatosan illetve zseblámpával közvetlenül a szeméremcsont fölé világítani, meg körbe-körbe simogatni a hasadat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!