Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jól kijöttetek a szobatársakka...

Jól kijöttetek a szobatársakkal szülés után?

Figyelt kérdés
Sokan beszélgettetek, segítettetek egymásnak? Van aki még évek után is tartja velük a kapcsolatot?
2022. jan. 24. 14:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
3 ágyas császáros szobában voltam, de folyton csere volt, minden napon ment valaki, és egy új jött. Így szerintem szuper volt, tudtuk egymást motiválni, és láttuk hogy egy nap alatt mennyire lesz valaki jobban. Szóval mikor én bekerültem, láttam mit fogok tudni 1 és 2 nap múlva. Mikor én voltam a szobában a rangidős 3. napos, akkor szintén tudtam már segíteni az 1. és 2. naposoknak.
2022. jan. 24. 16:44
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

Nem beszèlgettem velük. Egy èjjel voltunk csak bent, mindenki el volt foglalva a sajàt gyerekèvel.

Hajnali 2kor èrkeztem a 4 àgyas szobàba masodikkènt. Köszöntem a màsik nőnek, ès annyi eszmecsere volt, hogy nekem első, neki 5. gyerek. A harmadik èrkezővel nem is tudom köszöntünk-e egymàsnak.

Màsnap 10-re jött a pàrom, onnantòl behùztuk magunk körül a függönyt. Mentem zuhanyozni, vittem a babàt vizsgàlatra, jöttek a hallàsàt vizsgàlni stb. Nem is lett volna nagyon időnk beszèlgetni, dèlutàn meg mentûnk haza.

2022. jan. 24. 16:46
 13/19 anonim ***** válasza:
49%

Elsőnél alig beszéltem a szobatàrsammal, de csak 1 napunk volt közös, aztán mentem haza.

2. Alkalomal 3-an voltunk.

Egyik anyuka teljesen közömbös volt.

Nem akarta a babát, de nem tudta elvetetni, így valahogy nem volt velünk meg az öröme

(amúgy szépen elvannak azóta, facebookon néha làtom, mert ott megjelöltük egymást más miatt, nem töröltem utána)

Másik anyukával tartom a kacsolatot, párhavonat találkozunk.

(3,5 és 2 évesek)

2022. jan. 24. 18:51
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Az első szülésnél rendes szobatársat kaptam, ugyanaz nap szültünk, de az ő babáját elvitték másik kórházba, mert valami gond volt vele, másnap ő is ment utána. Utána már nem kaptam másikat.

A másodiknál is olyanhoz kerültem, aki ugyanaznap szült, csak ő reggel én meg este.. Tipikus gazdag megjátszom magam picsa volt. 2. éjjel rám szólt, csináljak valamit a gyerekemmel, mert nem tud aludni attól hogy sír. Az ő gyereke csak megnyikkant, már vitte a csecsemősöknek, mit csináljon vele, hogy csendbe legyen. Hál istennek 1 nappal előbb hazament, mint én.

A harmadiknál 1 éjszakát ketten voltunk, majd következő este kaptam egy császáros cigány csajt, akinek szokása volt mindenkivel kihangosítva vagy videochaten beszélni, persze füles nélkül. Se én se a gyerek nem tudtunk tőle normálisan pihenni, bezzeg a sajátja olyan jókat aludt, hogy irigy voltam 😅

2022. jan. 24. 18:59
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
17 éve egy napon kerültünk be (2 ágyas), azóta a mai napig összejárunk. Illetve 8 éve, aki volt szobatársam, vele is jól kijöttem ott, sokat beszélgettünk, de őt azóta se láttam.
2022. jan. 24. 19:47
 16/19 anonim ***** válasza:
66%
Mi előtte is összefutottunk a váróban a terhesgondozáson és tök jót beszélgetünk, szóval nagyot nevettünk amikor fél nappal utánuk mi is megkaptuk a helyet mellettük a szobában. Tök jó hangulatban teltek bent a napok. Jött aztán még egy anyuka a kislányával, mindkettőjükkel szoktunk beszélgetni, összejárni néha. Nagy szerencse volt ez szerintem.
2022. jan. 24. 20:43
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
Amikor szültem en nem a babasokhoz kerültem, hanem a sima nogyogyaszati osztályra. Egész egyszerűen azért mert a fiamat elvittek 1 másik kórházba. Beszélgettünk, sokat aggódtak a fiamert mert muteni. Kellett. 3 napot voltam bent, sokat segítettek pl oltozkodesnel, ha leesett valami felvettek(császáros voltam) de sajnos nem tartjuk a kapcsolatot. Ennek 3 eve
2022. jan. 24. 21:15
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
14-es, ez nem Szolnokon volt január elején? Mert egy ilyen cigány csaj nekem is jutott, amíg a császáros őrzőben voltunk. 😀 A 2 cigány csaj végig sopánkodott, hogy fáj. Szerencsére utána már normális szobatársam volt.
2022. jan. 29. 07:38
 19/19 anonim ***** válasza:
18as, neeem ez Siófokon történt :D
2022. jan. 29. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!