Covidosan szülni??
Semmi. Külön osztályon szülnek nálunk és ennyi. Ugyanúgy van romming in stb.
Akkor van gáz ha utólag lennél kovidos, mert ilyen is volt. A kismama szülés után pár nappal mehetett a kovidosztályra a csecsemővel és 3 héttel megnőtt a benntlétük. De ott ugye rosszul volt az anya és tünetei is voltak.
... szobatársam oltatlan volt, velem került egy szobába (oltott). Ez nem középiskola ahol cikiznek, ha nem viselsz egyenpólót.
Ugyanazt a bánásmódott kapta mint én.
Amikor mentem szülni senki nem kérdezte, hogy van-e oltásom. És nekem is kellett covid tesztet csinálnom, mint bárki másnak (oltva vagyok).
Egyetlen egy eset van amikor hátrányba lehetsz, az a látogatás. Ha a látogató személy oltatlan akkor kell neki negatív pcr teszt. Ez ugye idő. Addig nem látogathat. De ennyi.
Arra készülj fel, hogy a covid=császármetszes
El lesztek különítve és ennyi.
Az én lányom pl nem oltható(mi oltottak vagyunk körülötte mindannyian) de ha valaki emiatt másképp bánna vele biztos számithatna egy beszelgetesre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!