Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon be van lassulva a...

Nagyon be van lassulva a babu, és hatalmas nyomást érzek odalent, és menni sem birok csak feküdni! Lehet ebből valami?

Figyelt kérdés

most vagyok 39 +4 hetes és szombatra vagyok kiirva.

Az nst mutatott ki enyhe fájásokat. A baba mozog, de nagyon keveset, ez nem baj? Tudom hogy kevés a helye odabent, de ez jelentheti azt, hogy szülni fogok? köszi a válaszokat!

2008. dec. 15. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én keddre vagyok kiírva, és a mai nap nekem is belassult a babocskám, de azt a szörnyű hatalmas nyomást még nem érzem veled ellentétben. Szegény, csak feküdni bírsz?

Én pörgök, mint a mérgezett egér.

Lehet hogy hamarosan látod a babócádat élőben!

Ma voltál nst-n?

Nagyon gyors, könnyű és szép szülést!

39 heteske

2008. dec. 15. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Szülés előtt 1 héttel kezdődtek hasonló érzéseim, nemsokára itt az idő!! :)

Ha rá gondolok is könnybe lábad a szemem! Csodálatos szülésem volt!

Nst-re jártam amikor azt mondták még 2 hét legalább, de én mondtam a dokinak legyen elérhető mert 2 nap és szülök - Nekem lett igazam. :)

A nők ezt jobban érzik mint az orvosok meg a műszerek :)))

2008. dec. 15. 13:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen ma voltam reggel nst.-n, ahol azt mondták, hogy szombatig ha nem lesz baba be kell feküdnöm..

Sajnos csak fekve jo,(de már az sem igazán jo) mert ha mozgok vagy megyek nagy nyomást érzek, nagyon rossz!!A nemi szervemnél érzek apro nyillásokat de eléggé folyamatosan, és olyan érzésem is van, mintha elakarnám hagyni a babut...:)) Azért itthon probálok mozogni, de már nagyon fáj mindenem.:( Szeretném ha a hét elején a napokban kibujna... Jo neked, hogy pörögsz, nekem is még annyi dolgom lene...de mosogatni sem birok már...:(

Nektek is sok boldogságot kivánok, és köszi a válaszokat!!!! :DD

2008. dec. 15. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!