Jövő héten 3 hónaposak leszünk, folyásom van fehér, mitől? Terhes lennék újra?
Hát figyelj ezt neked kell tudni.Ha nem védekeztetek akkor igen terhes lehetsz.Mi is az egy kezemen megtudom számolni hogy hányszor voltunk védekezés nélkül és lám jön a tesó akivel most 24 hetes vagyok a bátyja pedig 13 hós lesz amikor meg fogok szülni.Ez van.Elvetetni nem akartam ha már jön akkor itt a helye és sok szeretettel várjuk :-)
Ja és a bátyusra 3 évet vártunk mire végre sikerült nem gondoltuk volna mi sem hogy most gyorsan jön a tesó is,de hát látod minden elfordul.Szerintem is tesztelj egyet,attól függ mikor volt mensid (ha volt),mutathat e már valamit.
Majd írd meg mi lett az eredmény.
Üdv.
Utolsó vagyok.
Nekem sem volt mensim csak egyszer jött egy érzés és mondtam a férjemnek hogy apa lehet terhes vagyok.Voltak (mostmár tudom hogy bebeszélt)tüneteim,mert valóban terhes maradtam,de mint kiderült akkor még annyira fiatal terhes voltam hogy a teszt és a vér mutatta ki a doki még az ég világon semmit nem látott.Úgyhogy szerintem előbb-utóbb egy tesztet azért vegyél.Nekem 4 hós volt a fiam amikor kiderült,hogy kistesó lesz.
Majd megírod ha megtudtál valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!