39.hetesen se haskemenyedes,se fajasok,nincs lent a has,nyakdugo meg bent. Semmi jele hogy ki akarna jonni.Volt valaki igy aztan hirtelen beindult a szules?
Nekem szinte egyáltalán nem voltak jóslóim (1x volt szülés előtt 1 héttel, de kb 1 órán át tartott csak, gyengén, aztán el is múlt magától). Emiatt én biztos voltam benne, hogy magzatvíz elfolyással fog nálam kezdődni, és végül így is lett 39+6. Nyákdugóval nem találkoztam.
2022. jan. 12. 13:28
2/20 anonim válasza:
Nekem egészen 38+3-ig nem volt a világon semmi. Aztán délután 3-kor elkezdett néha fájdogálni, gondoltam, kezdődnek a jóslók. Este 10-11 körül egyre gyanúsabb lett, éjjel 1-kor bementünk a kórházba és reggel 8-kor szültem. Simán benne van, hogy holnap ilyenkorra már a kezedben lesz a baba.
2022. jan. 12. 13:31
3/20 anonim válasza:
Egyik gyerekkel sem voltak jelei a szülésnek. Mindegyik csak úgy indult fájásokkal és azon a napon már meg is születtek.
2022. jan. 12. 13:43
4/20 anonim válasza:
Fiammal én is igy voltam. Kiirt nap elötti nap szivárogni kezdett a magzatvíz, aznap meg is szültem.
2022. jan. 12. 14:02
5/20 anonim válasza:
Sőt a ctg is sima volt.. sőt a méhszáj 3000 érték mind2 alkalommal.
Gyorsan tágultam a szüéseim alatt ennek ellenére..
1. Baba 41 héten született 2 nappal előtte néztek kézzel méhszàjat 3000
2. Baba
39+6
Aznap reggel uh-on néztek méhszájat, 3000
“ itt nem lesz egyhamar baba”
Este villámszülésem volt..alig értünk a kórhàzba
2022. jan. 12. 14:13
6/20 anonim válasza:
Ugyanígy voltam.
Már 8 nap túlhordásba ment a dolog, ezért egy vasárnapi napon reggel nyolcra kellett volna a kórházba menni indításra. Emlékszem, előző este még vígan néztük férjemmel az x facfort :D Semmit nem éreztem.
Aztán hajnal kettőkor minden előjel nélkül elment a magzatviz.
2022. jan. 12. 14:32
7/20 anonim válasza:
Én holnapra vagyok kiírva, az égvilágon semmilyen jósló fájásom nincs, nem is volt. Néha keményedek, de az már régóta van…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!