Ha nincs se jósló, se görcs, se keményedés sose, hogy fog beindulni a szülés?
38 hetes terhes vagyok.
A fentiek közül egy se volt soha a terhesség alatt. Magnéziumot pedig nem szedek már.
Így milyen szülési fájásokra számíthatok?
Szintén 38 hetes vagyok és nekem sincs semmi ilyesmi. A méhszáj is zárt.
Első ha elfolyik a magzatvíz utána természetesen szülhettél? A szülésznő mondta, hogy azt nem szeretik és 2 órán belül kórházba kell érnem.
Két gyereket szültem természetes úton 40+0 és 39+5-re. A szülések beindulása előtt egyik esetben sem volt sem jóslóm, sem keményedésem. Az elsőnél a magzatvíz folyt el, a második fájásokkal indult.
Az elsőnél fájásgyengeség miatt oxit kaptam, a másodiknál brutál erős fájásaim voltak maguktól.
Egyszóval: ebből semmire nem lehet következtetni, minden terhesség és minden szülés más.
Én is agy voltam, mint te.
Tökéletesen egészséges terhesség, soha egy keményedés, soha egy jóslófájás.
39+4 hetesen CTG-n voltam, dokim megvizsgált, aztán hazafelé bementem egy bababoltba, aztán az Auchanba vásárolni. És a pénztárnál éreztem, hogy valami folyik. Ezután még hazavezettem, felhívtam a férjem, hazajött, és utána indultunk a kórházba.
Kb délben kezdett folyni a víz, úgy 3-4 között értünk a kórházba, 7 óra felé kezdődtek a fájások, és este 10-re meg is született a fiunk.
Köszönöm a válaszokat!
Igaz, lehet, hogy van még idő, de ki tudja. Van aki ilyenkor babázik már. Szeretnék felkészülni lelkileg időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!