Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sok taxis miért nem szállít...

Sok taxis miért nem szállít vajúdó kismamákat?

Figyelt kérdés

Úgy tudom a mentőt sem lehet ugráltatni csak ha baj van, egy sima vajúdás esetén nem visznek be, mondván ők nem taxi (közvetlen tapasztalat) De sok taxi sem vállalja be az utat... Miért?

Akkor mit tehet egy kismama, ha nincs aki bevigye a kórházba?

2022. jan. 11. 23:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

8 képzeld nálunk van kocsi, de a párom kamionsofőrként dolgozik, ezért általában a telephelyen parkol az autó. Nekem nincs jogsim se (rettegek a forgalomban). De ha lenne is, az aztán hatalmas luxus lenne hogy két autót fenntartsunk.

Nekem nagy mázlim volt, mert az egyik barátnőm eljött értem (friss jogsis volt), azóta is hálás vagyok neki, másképp nem tudtam volna megoldani.

2022. jan. 12. 09:04
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
Ezen en is aggodtam. Attol feltem,hogy ejszaka indul be a szules,es taxi nem vallal,mento pedig csak engem visz be,ferjemet nem,es mondjuk valamiert o nem er be idoben taxival. Azonban en ugy gondolom,hogy a legtobb taxisofort nem fogja zavarni. Nekem fajasokkal indult,vizem csak szuloagyon folyt el(egeszpontosan repesztettek akkor is) de biztinsag kedveert tena pelenkaba mentem korhazba,ha esetleg elfolyna ut kozben ne legyen annyira gaz. Szoval taxit hivtunk. Nem mondtuk,hogy szulni megyunk,de gyanitom a janos korhaz szuleszete cim,illetve borondok,nameg a fajasokkal teli arcom eleg arulkodo volt. Kicsit mintha "aggidalmat" lattam volna a soforon,de egy szot nem szolt. Halistennek nem is lett baj. Es egyebkent meg igenis letezik,higy nincs ki elvigyen. Nemreg koltoztunk a lakasba,korulottunk csak maguknak valo oregasszonyok laktak,illetve olyanok,akiket egyaltalan nem ismertunk. Ferjem meg akkor csinalta csak a jogositvanyt,tehat meg ez sem volt opcio.
2022. jan. 12. 10:23
 13/16 anonim ***** válasza:
42%
tényleg nem hiszem el, hogy a családban, baráti körben, szomszédban nincs autó. Vagy ennyire nincsenek emberi kapcsolataitok, hogy valaki bevigyen? Vannak autó nélküli ismerősök, de legalább 5-6 ember közül válogathattak, hogy ki vigye be őket, mert ha az embernek normális a családja, vagy vannak normális barátai, azokat meg lehet kérni. Amúgy meg a taxis diszpécsernek meg kell mondani, hogy szülni mész, és akkor pontosan olyat küld ki, aki vállalja.
2022. jan. 12. 11:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A mi városunkban a taxis külön tart egy kocsit erre az esetre.

Egyébként nem értem. Mi saját autóval mentünk be a kórházba mert elfolyt itthon a magzatvizem. A kocsiba kukászsákot és törölközőt raktam az anyósülésre.

Semmi probléma nem volt.

2022. jan. 12. 13:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Pedig van. Mi pl szabolcsbol koltoztunk fel a fovarosba, mint mondtam,szomszedok oreglanyok,kocsi nelkul. Kollegak javareszt agglomeracioban laknak,illetve karacsonykor zavarni sem akartuk oket. Na,ehhez mit szolsz? :)
2022. jan. 12. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
A háborgóknak üzenem, hogy képzeljétek, igenis van olyan, hogy sehol sincs kocsi. Belvárosban laktunk világéletemben, szüleim soha életükben nem vezettek, nincsen és soha nem volt autónk. Tágabb család vidéken van, barátok távol, szomszédoknak sincs autója, hasonló okokból (belváros). Szóval DE, létezik ilyen, hogycsalád és kapcsolatok mellett SINCS elérhető autó és nem tud más bevinni, csak taxi, vagy mentő! Ne legyünk mér lekezelőek, nem mindenkinél alap a családi autó!
2022. márc. 2. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!