Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek az Imre szép név?

Szerintetek az Imre szép név?

Figyelt kérdés

#Ggdg
2022. jan. 4. 10:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
1%
Nálunk egy cigányt hívnak így, úgyhogy gondolom sejted a választ
2022. jan. 4. 12:13
 12/23 anonim ***** válasza:
45%
Regi,magyar nev. Nekem a masodik keresztnevem Ilona,es nem tetszik,hogy ott van a nevem vegen,bar nem azt hasznalom. Manapsag marmar "cikinek" szamitanak ezek a regimodi nevek. En sem vagyok oda a Noel,Szelim,Noe,Kolin,Bella es tarsaiert,es szerintem ezek meg az Imretol is gazabbak,de a koznep szerint meg mindig ezek az elfogadottabb,szebb nevek. Dehat nem vagyunk egyformak. En is regi,magyar nevet valasztottam a fiamnak,igy lett Botond.
2022. jan. 4. 12:22
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
Nekem tetszik az Imre név, de a becézéseitől rosszul vagyok
2022. jan. 4. 12:24
 14/23 anonim ***** válasza:
74%
Mindenkinek más jelenti a szépet, számomra szép, elfogadható név. Sajnos manapság a legtöbb ember számára az ilyen és hasonló nevek ódivatúak és idős bácsik, nénik jutnak róla eszébe, pedig valaha ők is voltak gyerekek. És ennek az is oka, hogy sokan divatos, külföldi neveket adnak inkább a gyereknek. Nekem inkább az ilyen felkapott divat nevek rondák, de nem vagyunk egyformák.
2022. jan. 4. 12:47
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem öreges név az Imre (pláne, hogy Szent Imre a magyar ifjúság védőszentje és mindig fiatalon van ábrázolva).

Az Imi becézés nekem nem tetszik, de szerintem az Imre önmagában nem rossz név. Én nem biztos, hogy adnám, de ha nektek tetszik, akkor simán vállalható.

2022. jan. 4. 13:46
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

Igen,kisfiam is ez a nevet kapta

Jobban tetszik,mint a Máté,vagy a Benett

2022. jan. 4. 13:53
 17/23 anonim ***** válasza:
15%
Nekem az Imre ugyanolyan gáz, ha nem gázabb, mint a Máté vagy Benett, ha már szó volt ezekről. Unalmas, elcsépelt, öreges név. Aki szerint szép magyar, azt is ki kell ábrándítsam. Vagy a török Emre vagy a germán Henrik a forrása.
2022. jan. 4. 15:27
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, de nem is kell , hogy tetszen, nem vagyok terhes :)
2022. jan. 4. 17:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. jan. 4. 21:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Három 70 év fölötti bácsit ismerek ezzel a névvel, fiatalabbakat nem. Nekem nem tetszik a hangzása, de az Imi becenév igen.
2022. jan. 4. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!