Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire hasonlít a fájás a...

Mennyire hasonlít a fájás a keményedéshez?

Figyelt kérdés
Úgy értem a keményedés is összehúzódás, csak a fájás nyilván fáj is, nem csak egy kellemetlen feszítő érzés. Van még valami hasonlóság vagy különbség?
2022. jan. 1. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a keményedés az egész hasamat érintette. Mellkasaljától egész bugyivonalig.

A fájás csak lenn fájt, mint a mensinél, kisugárzott brutálmód a derekamba is.

2022. jan. 1. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Első jól leírta.
2022. jan. 1. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A keményedésnél az egész méhed konkrétan bekeményedik, mint a kő, de nem mondanám fájdalmasnak, inkább kellemetlennek. A fájás viszont kőkemény menstruációs görcs, csak milliószor fájdalmasabb. Legalább is nekem az volt. Háromszor szültem, rögtön tudtam, hogy fájás és nem csak keményedés,nem lehet összetéveszteni.
2022. jan. 1. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első fájás olyan volt, mint egy erős menstruációs görcs, csak beszorozva tízzel. A végén levegőt venni is nehéz volt és többször hánytam, beszélni már nem tudtam.

Ne aggódj, észre fogod venni, ha szülsz. Mondjuk írni vagy beszélni már nem tudsz, mert csak a fájdalomra tudsz koncentrálni.

2022. jan. 1. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Keményedésnél az egész hasad kemény, mint a kő. Szülési fájások meg nagyon fájnak, menstruácio fájdalomhoz hasonlo.
2022. jan. 1. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Nekem a menstruációs fájdalomnál nem fájt jobban a fájás! Tudom ritka meg szerencse, de van ilyen is! :)

1. baba 20 perc, 2. baba 15 perc alatt.lett meg a kórházba érkezés után.

Könnyű szülést!

2022. jan. 1. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem a kemenyedes nem fájt, inkább csak kellemetlen volt.

A fájások meg határozott fájdalommal kezdődtek, először csak a derekamban.

Igazából semmiben sem hasonlítottak.

2022. jan. 2. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!