Lehet a szülés jele? Lent
Sziasztok Csajok!
37. hétben vagyunk, pár napja esténként nagyon rossz már aludni. Állandóan arra kelek hogy keményedik a pocak.
Magnosolv-ot iszom az orvos javaslatára mert visszafogón voltam pár hete és mondta folytassam a magnéziumot.
Csak ez a haskeményedés zavar kicsit, normális? (Első baba lesz, bocsi a kérdés miatt:D)
Ma hajnalba éreztem kicsit fájt a hasam alja, de tudtam aludni és csak egy minimális időre a keményedés mellett aztán enyhült és elmúlt.
Amikor kimegyek mosdóba, mindig találok valami minimális folyást a papíron de a napokba egyre többet amolyan “takony” szerűséget de ezt is már pár hete tapasztalom azelőtt csak tojásfehérjés volt /sokkal vizesebb, most sűrűbb de ugyanakkora minimális mennyiség/.
Volt valakinek ilyesmi? Ha igen, mikorra szült meg?
Köszi a választ Nektek!
Szia.
A "takony" szerű dolog, lehet a nyákdugó is. Nekem a lányomnál kba 37.héttől kezdett el darabokban távozni.
Valószínűleg a tested már készül a szülésre, emiatt vannak a pocak keményedések/jóslófájások.
Nekem a 37.héttől már nem is ajánlottak direkt magnéziumot.
Nem akarok hülyeséget mondani, azt hiszem málnalevél teát kellett innom, azt hazudták, az segít majd a tágulás miatt. Nálam nem így volt 😂😂
Nagyon szorítok neked. Kitartást. Hamarabb elmegy ez a pár nap/hét, mint amennyire messzinek tűnik.
Ha jönnek az igazi fájások, azt úgyis megérzed. Teljesen más, mint a jósló. A magzatvíz elfolyását szintén észre fogod venni.
😊
Nagyon köszönöm a válaszod, megnyugtattál! ☺️ Már annyira ráparáztam, főleg azóta amióta visszatartón voltam a kórházba és kissé félek már hogy mikor kell menni vissza, melyik számít tényleges fájásnak stb.
Édesanyukámék a héten jönnek haza, remélem megtudjuk várni még “egyben” őket 😀 Csak már minden apróbb nem megszokott jelnél felkapom a fejem hogy ez az -e?
Szia!
Én is 37.hétben járok, már a 2.babóval.
Én sem bírok aludni, sehogy sem kényelmes már. Nekem is vannak ilyen jóslók, már vagy 2-3 hete. Az igazi fájások egyre erősebbek lesznek és azok nem múlnak majd el. Rendszeresen jönnek majd. Ott nem tudsz majd sétálni, erősek lesznek.
A szülést én sem tudom megtippelni, én is várom már. Az első babámmal megrepedt a burok és ott nem voltak joslóim.
Na akkor már tényleg nem sok van. Kitartást, és könnyű szülést.
Így utólag ugye, milyen hamar elment ez a 9 hónap?? ☹️😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!