Aki az első babáját császárral szülte, az a következő babá (ka) t is?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 14:39
1/6 anonim válasza:
SZia!Én sajna a másodikat is!De miért érdekel?Te is császáros vagy?
2/6 anonim válasza:
Attól függ miért volt a császár.Én az elsőt farfekvés és méhenbelüli retardáltság,rossz lepénykeringés miatt császárral szültem,a másodikat simán.A barátnőm az elsőt fájásgyengeség ,magasvérnyomás miatt császár,másodikat simán.
3/6 A kérdező kommentje:
Császárral szültem a baba magas szívfrekvenciája miatt. Azért kérdem, mert (kövezzetek meg érte, nem bánom) rettegek a sima szüléstől. Pontosabban a kitolástól. Nagyon nem szeretnék természetesen szülni...
2010. szept. 7. 15:15
4/6 anonim válasza:
Nem kövezlek meg,én is féltem,de maga a kitolás nem volt fájdalmas számomra,előtte a vajúdás volt kellemetlen,de egy-egy fájás kb.fél percig tartott aztán szünet stb.Utána fájt a gátam,mert a fiam gyorsvonatként,két fájással meg lett,és gátam bevérzett.Szóval most is mennék simán szülni,nekem jó élmény volt,igaz a császárt kudarcként éltem meg-nem szültem,csak kivették a gyereket-érzésem volt.
5/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.Megértelek,én a elsővel vajúdtam 16-órát,utána sürgősségi császár!Nem volt leányálom,de inkább a császár!Azért írtam a sajnost,mert altattak és nem láthattam egyszerre,engem ez viselt meg,de a kisfiamnál spinálist kaptam és így élmény volt!Inkáb mint vajúdni!Sőt!A második császárnál előbb talpra álltam,előbb volt tejcsim stb.
6/6 anonim válasza:
Az első progis császár téraránytalanság miatt! Nagy baba volt és egyszerűen nem indult be a szülés!
Most várom a másodikat, új dokim van és rettegek a szüléstől, ő meg csak azt hajszolja, hogy menni fog az természetesen is! Hát nem tudom, ha kérhetném inkább a császár, nekem az elsővel sem volt gondom, hamar helyrejöttem és nem éltem meg tragédiaként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!