39 évesen szülnék először. Késő, felejtsem el?
Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 11:23
11/23 anonim válasza:
39 évesen szültem az elsőt, Ő most 20 hónapos. Gondolkodunk a tesón, ha össze is jönne fél éven belül, már 41 leszek mire megszületik. Én mindig mondom a a férjemnek,hogy bárcsak 5 évvel előbb ismertem volna meg. Vágj bele most ha szeretnél gyereket,ne gondolkozz, az idő tellik.
12/23 anonim válasza:
És akkor mi van? Bulizni akarsz vele járni? Ha most van erre lehetőséged és akarod ne ezzel foglalkozz ;)
13/23 anonim válasza:
Nyugodtan vállalj gyereket ha szeretnél, van a kornál fontosabb tényező is.
14/23 anonim válasza:
Az ijesztő az lesz ha 60 évesen még egy 20 éves gyermeked sem lesz :)
15/23 anonim válasza:
Nekem mindigis volt egy olyan elmepzelesem,hogy fiatalon,30 eves koromig szulni akarok lehetoleg 3 babat. 22 vagyok,es mar van egy kisfiam. De ha valami oknal fogva csak 39 evesen tudnek szulni egeszsegugyi,vagy esetleg csak akkorra talalok egy ertelmes ferfit,akivel gyerneket vallalnek),akkor egeszbiztosan bevallalnam.
16/23 anonim válasza:
Nem volt későn szülni, mert az élet így hozta. Más ember a 30-as évei végén találja meg akivel családotalapíthatna, vagy a baba sok évnyi próbálkozás után akkor jön össze.
17/23 anonim válasza:
Anyám pont 39 volt, amikor szült. A terhesség és szülés kicsit megfiatalítja a nő szerveit, hogy könnyebben fel tudja nevelni a gyereket. Ráadásul én elég sokáig jártam egyetemre, tanultam, mert 2 pályaváltásom is volt. Így is belefért.
18/23 anonim válasza:
Igen,késő. Nem kell vele bulizni, de szüksége lenne az anyjara sokáig.
20/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!