Hódmezővásárhelyi szülészet?
Szia! Én ott szültem tavaly, nekem fogadott dokim volt, nagyon rendes volt mindig velem, a szülésznők is nagyon aranyosak, segítőkészek. A szüléskor viszed magaddal a kis csomagodat( köntös, hálóing, papucs,mellszívó,betét,kés, villa, stb) ott beteheted egy kis szekrénybe míg vajúdsz,megkapod a beöntést, leborotválnak ha kell.Ha apás szülést szeretnél akkor szólni kell előre.
Szülés után 5 napig kell bennt maradni, 3 óránként viszik ki a babát.
Nem tudom konkrétan mire vagy kíváncsi, teljesen normális minden,még a kaja is jó volt. Írj,hogy mire vagy még kíváncsi.
Igen,van albérleti lehetőség,mi is sokáig abban laktunk,mindig találtunk könnyen. Egy barátnőm férje is itt volt katona, ők kaptak szolgálati lakást,gondolom ti is kaptok.
A város amúgy olyan mint egy nagy falu, nem sok minden történik erre és általában mindenki ismer mindenkit.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!