Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hódmezővásárhelyi szülészet?

Hódmezővásárhelyi szülészet?

Figyelt kérdés
Fontos lenne nekem,és hatalmas segítség,ha leírnátok a tapasztalataitokat a szülészetről,orvosokról,szülésznőkről.Valamint arról,hogy mit kell magaddal vinni.
2010. szept. 6. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én ott szültem tavaly, nekem fogadott dokim volt, nagyon rendes volt mindig velem, a szülésznők is nagyon aranyosak, segítőkészek. A szüléskor viszed magaddal a kis csomagodat( köntös, hálóing, papucs,mellszívó,betét,kés, villa, stb) ott beteheted egy kis szekrénybe míg vajúdsz,megkapod a beöntést, leborotválnak ha kell.Ha apás szülést szeretnél akkor szólni kell előre.

Szülés után 5 napig kell bennt maradni, 3 óránként viszik ki a babát.

Nem tudom konkrétan mire vagy kíváncsi, teljesen normális minden,még a kaja is jó volt. Írj,hogy mire vagy még kíváncsi.

2010. szept. 6. 21:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Kötelező a beöntés?Van rá lehetőség,hogy a baba velem aludjon?
2010. szept. 6. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Sztem igen, de emiatt ne izgulj, rosszabbnak hangzik,mint amilyen. Nem tudok róla, hogy lenne rá lehetőség, hogy a baba veled aludjon, meg éjjel nem is viszik ki szopcsizni, csak akkor ha van már elég tejed. De hidd el,olyan gyorsan eltelik az a 3 óra, meg neked is kell a pihenés, úgyhogy jobb, ha külön van.
2010. szept. 6. 21:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Az lehet.Már van egy kisfiam.Őt Pécsett szültem,de jövő tavasszal költözünk vásárhelyre és szeretnénk még egy babát.És ugye minden hely más.Tudom,hogy nem kibírhatatlan,de ha lehetne,akkor kihagynám.:)A pécsi csecsemősök közt volt olyan aki nem igazán törődött a babával,és jobbnak láttam,ha velem van.
2010. szept. 6. 21:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondolom,akkor Te vásárhelyi vagy.Írnál nekem egy picit a városról is?Vannak albérlet lehetőségek?Önkormányzati lakás lehetőségek?A férjem ott lesz katona.
2010. szept. 6. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen,van albérleti lehetőség,mi is sokáig abban laktunk,mindig találtunk könnyen. Egy barátnőm férje is itt volt katona, ők kaptak szolgálati lakást,gondolom ti is kaptok.

A város amúgy olyan mint egy nagy falu, nem sok minden történik erre és általában mindenki ismer mindenkit.:-)

2010. szept. 6. 22:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Ennek örülök.Úgy tudom legalább 5 év kell ahhoz,hogy igényelni lehessen a szolgálati lakást.Köszönöm szépen a segítséget.
2010. szept. 7. 21:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Még valami érdekelne.Mennyit fizettél a szülésznek?
2010. szept. 8. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!