Szülés után milyen egészségügyi problémák maradtak vissza? Mi változott?
Nekem az aranyér, a gátseb, a szétnyílt hasizom és a vizeletcsepegés elmúlt teljesen jól, bár nem a 6 hetes kontrollra. Terhesség alatt és után is intim tornáztam, és ügyeltem a pihenésre. A mellem nagyon durván szétrepedt, de 2 kosárral lett nagyobb. Ez már esélytelen, hogy ugyanolyan legyen. A hasam nem lett csíkos, de a csípőcsontom szélesebb lett. Nem hájasabb, maga a csont van kijjebb. A súlyom több, de most nem figyeltem annyira a kajára, újévtől szeretnék picit szigorítani, amennyire a szoptatás engedi, hogy legalább a kiindulási súlyom meglegyen.
30 vagyok
Terhesség: a fogaim állapota ijesztően sokat romlott, minden elővigyázatosság és orvosi kontroll ellenére is. Rosszul érint, mert előtte életemben nem volt velük gondom. Sajnos ez már így marad, próbálom a további romlást minimalizálni.
Szülés: császárral szültem, a hegen kívül szó szerint semmi nem emlékeztet rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!