EDA-t bárki bármelyik kórházban kérhet?
A fájdalom a szülés természetes velejárója, nem kell tőle rettegni. Arra kell koncentrálni, hogy ennek van értelme, mert ha elmúlik egy csodálatos kis lény marad helyette.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem minden kórházban adnak (bár a legtöbben már igen) de fogadott doki szükségeltetik hozzá.
Nem kell hozzá fogadott doki!
Az ÁEK-ba szültem, fogadott doki nélkül. És még csak külön kérnem sem kellett az EDÁ-t, a szülésznő maga ajánlotta fel. Mondta, hogy szóljak amikor kérek.
Kérdezd meg a kórházat ahol szülsz, ennyi.
Ugyanis: nem adnak minden kórházban, viszont nem kell hozzá fogadott doki, AZONBAN: nem adhatja be minden doki csak olyan akinek van aneszteziológusi képzettsége is. Ha mondjuk amikor Te szülsz és egyik ilyen doki sincs épp ügyeletben akkor nem tudnak adni.
Olyat hallottam még hogy a kistarcsai kórházban pl egyáltalán nem adnak edát.
Én edával szültem (Péterfy) és nagyon nagyon jó volt, megkönnyítette az én és a babám dolgát is, nagy találmány az biztos.
Nem, nem minden kórházban kérhetsz!
Két kórházban szültem, egyikben sem lehetett kérni. Én nem is akartam, de ha akartam volna se adtak volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!