Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi után elkezdődnek a derékfáj...

Mi után elkezdődnek a derékfájások, még sok idő lehet a szülésig? Mik a tapasztalatotok? (Azoknak, akiknek volt ilyen.)

Figyelt kérdés

Olyan derékfájás, mint ami menstruációnál szokott lenni, már akinek szokott.

Illetve végbélbe nyilaló görcsök is vannak. Lehet, hogy csak hirtelen rossz lett az emésztésem?

40 hkm

2021. dec. 6. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha csak jósló, a meleg víztől elmúlik. Zuhanyozz, vagy ülj a kádba. Ha valóban a vajúdás indult be, akkor nem fog elmúlni.
2021. dec. 6. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem hajnali 4 kor kezdodtek derekfajasok (felebredtem mar ra de nem volt veszes) masnap delutan 14:30 kor szultem, addig huzodott az egesz
2021. dec. 7. 09:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Reggelre abbamaradt, de az éjszakámat kellemetlenné varázsolta. Most már gyengébben érzem, és ritkábban.

Meg éjjel társult hozzá, egy olyan összehúzódás (?) a méhem felső részén, hogy arra is felébredtem. Hát, kíváncsi leszek. Momentán nem érzem úgy, hogy ma ki akarna jönni.

2021. dec. 7. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
HA fürdésre,zuhanyzásra,pihenésre és sétálásra nem múlik el akkor vajúdás, ha elmúlik akkor csak jósló. Lassan szülni fogsz, ne add fel
2021. dec. 7. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Hajnalban mar fajt a derekam, josloztam elotte sokat, de derekam nem ereztem soha. Szombat volt, ferjemnek szoltam, hogy ne menjen meloba, ez fura. Lezuhiztam jo meleg vizbe del korul, nem hogy elmult, felerosodott, majd a mosogatogepet pakolva elment a nyakdugom, s jottek az osszehuzodasok. Fel 5 korul a korhazban voltam, elso babas, meg varhattam volna. 6 utan spontan elment a magzatbizem, na akkor indultak be az igazi fajasok, de fokozatosan, magamtol tagultam oxi nelkul. Vasarnap 1:24 kor szuletett meg a kisfiam :)
2021. dec. 7. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!