Ki használt Gynotalt szülés alatt? Mi a tapasztalat vele? Hol lehet beszerezni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 09:48
2/3 anonim válasza:
Nálunk használták, a baba gyorsan és könnyen megszületett (ezt a kitiltásra értem), max. 15 perc, de nem tudom, milyen lett volna nélküle. Gátmetszés és pici hüvelyi repedés volt, viszont maga a hüvelyem szerintem nem sérült, nem volt sem utána sem azóta kellemetlen érzés, szárazság, stb...
3/3 anonim válasza:
A Gynotal ha megnézed az összetételét, nem más, mint egy túlárazott sikosító, amire igazából nincs is szükség, mert a hüvely tocsog az ilyen-olyan váladékban szüléskor. Sajnos hiteles eredményeket nem lehet vele felmutatni, mivel senki sem fogja tudni megmondani, hogy milyen lett volna nélküle. Még arra sem lehet alapozni, hogyha valaki az egyiknél használta, a másiknál nem, mert nincs két egyforma szülés.
Én nem használtam egyiknél sem. Mind a 2 esetben hamar túl voltam a kitoláson, az elsőnél volt gátmetszés, a másodiknál nem, és nem repedtem. Nem gondolom, hogy valamit is hozzáadott volna ez a cucc.
De ha téged megnyugtat, hogy lehet, segítene, akkor próbáljátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!