Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Be fog ez indulni?

Be fog ez indulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma vagyok a 39+1 napon.

Nyákdugó 3 hete elment, azóta a méhszáj másfél ujjnyira nyitva, nyakcsatorna lerövidült, de semmi egyéb jel, semmi változás nincs, jósló fájás nem volt, hasam fent van, baba vígan mocorog.

Rettegek, hogy túlhordás lesz, és indítani kell.

Arra lennék kiváncsi, hogy mennyire fordul elő, hogy innen egyszwr csak a semmiből fájások lesznek? Minden esetben vannak előjelei, jósló fájások? Leggyakrabban mennyi időre születnek a babák?

Lombikból lett, elszámolva tuti nincs.

2021. dec. 5. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyenkor még bőven zárt volt a méhszáj és nyákdugóval sem találkoztam. 40+3. napon délelőtt megrepedt a burok, másnapra meg is lett természetes úton.

Bármikor bármi lehet, de egy biztos gyerek még nem maradt bent.

2021. dec. 5. 09:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármi előfordulhat. Nekem semmi fájás nélkül hirtelen elfolyt a magzatvíz.
2021. dec. 5. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél nekem is elfolyt a magzatvíz 40+3 -ra. Semmi előjele nem volt. A második meg fájásokkal indult, de ott is volt vagy 4-5 óra mire azt tudtam mondani, hogy talán ez az. 39+2-re szültem.

Most a harmadikat várom. 36 hetes vagyok. 2 ujjnyira tágultam már. A gyerek iszonyatosan lent van, rengeteg a jóslóm, de uh alapján, nem fog előbb kijönni.

2021. dec. 5. 09:31
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
A második szülésem indított volt. Nem kell tőle tartani, nem tragédia.
2021. dec. 5. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mèg van bőven idő, illetve a tùlhordàs nem egyenlő a terminus tùllèpèsèvel.
2021. dec. 5. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A kiirt napon ment el a nyakdugo. 5 nappal később 6perces fajasokkal kezdődött hajnal 5kor és 11:10kor szültem.

A második szinten 40+5 indított volt. Oxival. 8kor kötöttek be, 11:57kor szültem.

Most várom a harmadikat. 37+3 nal járok. 32 hetesen volt 3110a mehszajertek, azóta nem volt vizsgálat de már tűkön ülök úgy mennek 😂

Nem volt amúgy semmi negativum az inditasban. Hamar túl voltam rajta :) igazából ahogy bekötötték az oxit már jöttek is a fajasok, úgyhogy nekem úgy látszik csak egy kis loket kellett :D 1 óra múlva ki is kotottek és ugyanúgy maradtak a fajasok. Azután burokrepesztes, és nemsokkal kesobb a semmiből tolofajasok, észrevétlenül jött ki a baba, csak feszitest éreztem, és kiderült hogy a kijáratnál van a feje :D

2021. dec. 5. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nyugodj le, ne pánikolj. lehet, hogy most zárt a méhszáj, de később észrevétlenül kinyilhat. Megszülhetsz ki ír időpontig, tüneteiddel.
2021. dec. 5. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét gyereket természetesen szültem meg indítás nélkül. Egyszer csak jöttek a fájások és annyi.
2021. dec. 5. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!