Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Oltatlanok hogyan mehetnek...

Oltatlanok hogyan mehetnek gyereket szülni a kórházba?

Figyelt kérdés

2021. nov. 21. 08:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8%
Mindenkivel úgy beszélnek, ahogy megérdemli.
2021. nov. 21. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:
26%

11

Vica-versa.

2021. nov. 21. 11:11
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Hatos fogd már fel, hogy te is ugyanúgy megfertőzhetsz egy legyengült kismamát vagy újszülöttet, mert az oltás a súlyos tünetek kialakulása ellen véd. Ugyanúgy el tudod kapni te szerencsétlen, lehet most is fertőzöl csak nem tudsz róla 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Anyám két oltás után lett covidos. Bátyám is oltott, le se telt a fél év a második oltás óta mégis elkapta anyától.Nem megyek hozzájuk, mert hiába vagyok oltott én is lehet, hogy engem is megfertőznek. Kapisgálod már a lényeget?
2021. nov. 21. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

Sürgősségi szülés esetén is van teszt! Gyors teszt, tudod..

Pcr program császár esetén van, gyors teszt pedig "hagyományos" szülés esetén illetve sürgősségi császár esetén.

Aki pozi, azt különítik. Legalábbis a legtöbb kórházban így megy.

Az pedig engem is felháborít, hogy egy kva oltás miatt így beszélnek egymással az anyukák, nem értem miért kell egymásnak esni. Van aki így dönt, van aki úgy, mindenkinek a magánügye, vigyázzunk a saját és mások egészségére, ennyi a fontos.

2021. nov. 21. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Gyalog/taxival/kocsival/mentovel/bicoval/motorral/stb.
2021. nov. 21. 19:04
 16/16 anonim ***** válasza:
70%

6.

Ismeros oltott volt esegis meghalt miutan elkapta a fertozest.

Szal pont nem ved az oltas sem... Ha szar az immunrendszered akkor egy mathatol is lelegeztetore kerulhetsz! Abszolut mem oltas fuggo h fertozol e. Annyi haszna van h esetlegesen enyhebb tuneteid lesznek.

Kolegano 2. Oltas utan 2honappal 8 hetet volt otthon. 3 hetig 38 feletti lazzal.

Szoval semmi garancia nincs ra es felelosseg valalas sincsen

Megis kenytelen vagy ha normalisan akarsz elni...

2021. nov. 22. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!