Ha császár volt az első szülés, akkor a 2. ugyanúgy beindulhat időelőtt, mint a természetes szülésnél?
Sajnos császárral sikerült a fiamat világrahozni (nem tágultam kellően),de most a kistesóval szeretnék simán szülni.Tudom ehhez sokminden kell,hegvastagság,meg ilyenek,de reménykedünk.
Szóval ettől függetlenül is beindulhat időelőtt a szülés?SOk helyen olvastam,hogy a második baba mindig előbb jön,és könnyebben!
Tapasztalatokra lennék kíváncsi,aki az elsőt császárral szülte a másodikat pedig simán.Hogy ment,milyen volt a heg,stb!
Köszönöm a válaszokat.
12 hetes kismama
újra én vagyok, javítanék:
..majd 1,5 év múlva.. szóval a második császárom 1 nap híján másfél évvel az első után volt
Szép történetek.Kicsi reményt kaptam tőletek.Vágyom is a természetes szülésre,meg nem is.Nem értem magam.Félek a hegszétválástól,de viszont nem akarok megint olyan napokig tartó fájdalmat,mint a császár utáni napok... :(
Amúgy viszonylag gyorsan gyógyultam,mert annyira fájt a felkelés,h inkább nem feküdtem le,csak ne keljen felkelni,ülve szoptattam,mikor aludt a pici,sétálgattam.Tudom milyen érzés,úgyhogy lehet nem is bánnám,ha császár lenne megint,de kíváncsi lennék a simára is.
A két gyerek között amúgy 31 hónap lesz. Remélem ez elég lesz a hegnek,h összeszedje magát... :)
Szép napot Nektek.
Írjatok még,ha van tapasztalat... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!