Szülés utánra ki milyen aranyér elleni kúpot,krémet javasol? Melyiket lehet használni?
Figyelt kérdés
Külső aranyerem van, nagyon fàj, és folyamatosan nyilal felfele.. nem tudom mennyire normális ez.. enyhítené valamilyen kúp?
Kérlek benneteket, írjátok meg, kinek mi vált be! Köszönöm szépen! 🙏🏻
2021. nov. 16. 04:20
11/13 anonim válasza:
1 héttel szülés után azért még ne várj csodát. Nekem is a reparon segített, de úgy kakilni, hogy már nem rettegtem a fájdalomtól, az kb 6 hét után volt. Nagyon fontos, hogy ne erőlködj és rostosan egyél, ne legyen székrekedésed. Az elején akár székletlazítót is használhatsz. Jobbulást!
12/13 A kérdező kommentje:
Nem kaptam székletlazítót, mondvàn mindegyikhez rà van írva, h szoptatás alatt nem ajánlott, vagy orvossal beszéljek.. gyógyszertàros így nem adott. De hálisten így nincs a székeléssel baj, viszont ha leülök vagy csak szimplán állok, az a felfele nyilaló fájdalmas érzés mèg meg van… :/
2021. nov. 19. 18:49
13/13 anonim válasza:
Én dulcosoftot ittam, az szoptatás alatt is szedhető. Nem volt olyan hatásos, de azért célnak megfelelt. Vény nélkül is kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!