Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utánra ki milyen...

Szülés utánra ki milyen aranyér elleni kúpot,krémet javasol? Melyiket lehet használni?

Figyelt kérdés

Külső aranyerem van, nagyon fàj, és folyamatosan nyilal felfele.. nem tudom mennyire normális ez.. enyhítené valamilyen kúp?

Kérlek benneteket, írjátok meg, kinek mi vált be! Köszönöm szépen! 🙏🏻

2021. nov. 16. 04:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sperti kúpot meg krémet használtam a szülészem javaslatára szülés után már pár órával,mert diónyi aranyeret is szültem sajnos a kisbabám mellé. Jobbulást kívánok.
2021. nov. 16. 06:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Detralex kapszulát szedtem, helyileg Lioton géllel kentem. 1 hét alatt elmúlt.
2021. nov. 16. 06:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Én szept 28án szültem (ma 7 hete). Lett külső aranyerem is és belső is, ami székelés alkalmával kibújik. En azota 3 féle krémet és 2 kúpot is probáltam. Most ott tartok, hogy minden nagydolog után vérzik, sokszor ülni nem tudok.

Nekem fél évet adott a doki, utána megműtik.

2021. nov. 16. 07:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Én reparon kenőcsöt használtan, nekem bevált.
2021. nov. 16. 08:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Reparon herbal kúp és kenőcs egyszerre. Én allergiás lettem mas készítményekre :(
2021. nov. 16. 08:14
 6/13 anonim ***** válasza:

Mikor szültél? Nekem nagyon fájdalmas aranyerem volt szülés után, ülni is alig bírtam. A wc-nek a gondolatára is könnybe lábadt a szemem.

3 hónappal később elmentem gyógyfürdőbe, és másnapra teljesen elmúlt: se fájdalom, se kidudorodás. Azóta se jött vissza, pedig volt már hasmenésem meg székrekedésem is.

2021. nov. 16. 11:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem is a Reparon kenőcs hozta rendbe. De szerintem az enyém nem volt annyira durva, ahhoz képest, amit itt páran írtak, hogy nem tudtak ülni és hasonlók.
2021. nov. 16. 12:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Reparon , de nem igazán múlt el nekem csak az segített ha székletlazító ételeket ettem...
2021. nov. 16. 13:49
 9/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok lemaradt, hogy nekem lett külső/belső és repedt is belül sajnos. Nekem orvoshoz kellett menni , de Ő tanácsolta a “diétát” és közben használtam ugye a kenőcsöt.
2021. nov. 16. 13:50
 10/13 A kérdező kommentje:

Lehet orvos lesz belőle.. váltottam ki reparon kúpot és krémet.

Konkrétan nem tudom, hogy az aranyér okozza-e ezt az éles fájdalmat, ami besugároz… de ha jobban leszek testileg, akkor bejelentkezem egy proktológushoz.

1hete szültem :/ …

De a farokcsontom is iszonyatosan fáj, lehet az is közre játszik :(

2021. nov. 16. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!