Szülés utánra ki milyen aranyér elleni kúpot,krémet javasol? Melyiket lehet használni?
Külső aranyerem van, nagyon fàj, és folyamatosan nyilal felfele.. nem tudom mennyire normális ez.. enyhítené valamilyen kúp?
Kérlek benneteket, írjátok meg, kinek mi vált be! Köszönöm szépen! 🙏🏻
Én szept 28án szültem (ma 7 hete). Lett külső aranyerem is és belső is, ami székelés alkalmával kibújik. En azota 3 féle krémet és 2 kúpot is probáltam. Most ott tartok, hogy minden nagydolog után vérzik, sokszor ülni nem tudok.
Nekem fél évet adott a doki, utána megműtik.
Mikor szültél? Nekem nagyon fájdalmas aranyerem volt szülés után, ülni is alig bírtam. A wc-nek a gondolatára is könnybe lábadt a szemem.
3 hónappal később elmentem gyógyfürdőbe, és másnapra teljesen elmúlt: se fájdalom, se kidudorodás. Azóta se jött vissza, pedig volt már hasmenésem meg székrekedésem is.
Lehet orvos lesz belőle.. váltottam ki reparon kúpot és krémet.
Konkrétan nem tudom, hogy az aranyér okozza-e ezt az éles fájdalmat, ami besugároz… de ha jobban leszek testileg, akkor bejelentkezem egy proktológushoz.
1hete szültem :/ …
De a farokcsontom is iszonyatosan fáj, lehet az is közre játszik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!