Vannak itt február végére / március elejére kiírt kismamák? Szerintetek addigra normalizálódik a helyzet?
Sajnos az első fiamat a covid kellős közepén szültem, mégegyszer nem szeretném azt átélni, amit akkor..
szerintetek van rá esély, hogy a második babámat normális a körülmények között tudok majd világra hozni?
Ti hogy gondolkoztok erről?
Persze, ezt Én megértem, nem is azért megyek be arra a 3-4 napra, hogy ilyen-olyan luxusba legyen részem, akkor mehetnék magán kórházba.
Itt azzal van a gond, hogy tényleg kritikán aluli a környezet ott, meg úgy alapvetően az egész helyzet.
És leginkább nem is feltétlen mi, anyukák isszuk meg a levét, hanem szegény személyzet, főként ápolók(!) akiknek szanaszét van a fejük, azt se tudják az új helyen, hogy mi merre van, és mellé kapják a sok ideges anyukát, akik óbégatnak a körülmények között :(
Így aztán senki sem túl kedves, a csecsemősökről meg már ne is beszéljünk..
Nem megfelelő környezet ez pici babáknak.. :(
Szia!
Én március végén fogok szülni.
Jelenleg inkàbb nem szàmítok semmi jóra és akkor nem lesz csalódottság!
Budapest Sote2
Április közepe, Budapest.
Az apuka bent lehet szülésnél, viszont aranyora után hazakuldik, látogatni sem jöhet.
Változás még hogy a VIP szoba covidos kismamáknak van fenntartva, így az nem választható.
Figyelnek arra hogy oltott kismamákat egy szobába tegyeki. Nagyjából ennyi a változás.
Nem opció más kórház nálad esetleg? Mondjuk más orvos által aki másik kórházban dolgozik? Tudom h fogadni nem lehet, de ha hozzá jársz magánba szulhetsz abban a kórházban ahol dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!